Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 14, 2014

Αμερικανοκομμουνιστής Σταθάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα του Χατζηνικολάου: "Δεν θα διαπραγματευτούμε με τους δανειστές για το Χρέος.. Μνήμονιο και Χρέος παραμένουν"!!!!!

Ο βασικός "οικονομικός εγκέφαλος" του ΣΥΡΙΖΑ, Σταθάκης, σε συνέντευξή στην οικονομική εφημερίδα "Αγορά" - του Ν. Χατζηνικολάου - έδωσε ακόμη μια φορά τα διαπιστευτήρια του ΣΥΡΙΖΑ στους εγχώριους και ξένους τοκογλύφους, πιστοποιώντας με τον πιο εύγλωττο τρόπο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει την ίδια οικονομική καταστροφική πολιτική του Μνημονίου.

Σε άκρως ειλικρινές απαντήσεις ο Σταθάκης δηλώσε "δέσμιος" των ....αγορών, του ευρώ και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο έκανε σαφές ότι ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, αναφορικά με τις μνημονιακές πολιτικές και φυσικά με την κατάργηση μέρος του επαχθούς χρέους που το υπολόγισε γύρω στο 5%!!!!!

Συγκεκριμένα δήλωσε
"Ότι είναι μη ρεαλιστικό το ενδεχόμενο της άμεσης διαπραγμάτευσης με....
τους δανειστές, αν γίνουν εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει την κυβέρνηση." - Ο Τσίπρας στην Κρήτη είπε το ακριβώς αντίθετο.


 "το ποσοστό του χρέους που μπορεί να κριθεί από τα διεθνή standards επαχθές είναι πολύ μικρό, κάτω του 5%" - Ο Τσίπρας στη Βουλή είπε ότι χρέος πρέπει να μειωθεί στο 60% και είναι υποχρέωση των μελών της Ε.Ε. να το δεχθούν!
.
«δεν μπορούμε να θεωρήσουμε το ζήτημα (σ.σ. της μείωσης του χρέους) αυτό σημαντικό για τη στρατηγική μας».
Αυτοί είναι που ετοιμάζονται να... κυβερνήσουν Έλληνα.. Αυτοί είναι οι..."αριστεροί" που θα βοηθήσουν το λαό!

Στο.....μακρυνό Μάρτη του 2014 ο Σταθάκης έδιωχνε μνημόνια, τρόϊκά και χρέος...
Μετά όμως ήρθε.... το ΔΝΤ, το LSE και το City και άλλαξε τα... παντά!

Ξεχάστε τα μανιφέστα, το σοσιαλισμό και τις τραγιάσκες. Ήρθε η ώρα της ΝΕΠ (όπως έκανε και ο μέντορας Λένιν) και της περεσΤΡΟΙΚΑς του Alexis και του Stathakis για την επικράτηση του Αμερικανοκομμουνισμού..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών