Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 25, 2014

Ξαναγύρισαν τα παρακρατικά σκουλήκια στην Τ.Ο. του Γ. Φουντούλη και του Μ. Καπελώνη με νέα τρομοκρατική επίθεση... ΔΕ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!


Τρομοκρατική επίθεση στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων με την ανοχή της Χούντας Σαμαρά

Επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος οι παρακρατικοί – Είχε υπάρξει μάλιστα και προειδοποίηση με....
απειλητικά συνθήματα, αλλά η αστυνομία δεν έπραξε τίποτα!

Μόλις χθες οι αλήτες παρακρατικοί είχαν βγάλει το «επαναστατικό» τους εναντίον της πόρτας της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων επί της οδού Κηφισίας, γράφοντας απειλητικά συνθήματα. Οι αρχές είχαν ειδοποιηθεί για το γεγονός και έγιναν επίσης κατατέθηκαν μηνύσεις κατά συγκεκριμένων προσώπων για καταστροφή ξένης περιουσίας, απειλές κλπ.

Παρόλα αυτά η Τοπική Οργάνωση λειτούργησε κανονικά και μάλιστα υπήρχε και μεγάλη προσέλευση κόσμου, προκειμένου να ακούσει τον Συναγωνιστή Πολύβιο Ζησιμόπουλο.

Σήμερα το βράδυ, υπήρξε η συνέχεια από τους αλήτες, αφού τοποθετήθηκε εκρηκτικός μηχανισμός στην είσοδο των γραφείων και εξερράγη, προκαλώντας υλικές ζημιές.  Παρά το γεγονός ότι οι τρομοκράτες έδρασαν σε... δύο δόσεις, παρά το γεγονός ότι είχαν υπάρξει απειλές, η αστυνομία δεν έκανε τίποτα, επιτρέποντας ουσιαστικά να λάβει χώρα αυτή η τρομοκρατική επίθεση.

Αν επρόκειτο για τις υλικές ζημιές ή την πόρτα, θα ήταν απλώς σκανδαλώδης η ανοχή των αστυνομικών αρχών. Όταν όμως κάνουμε λόγο για μία τρομοκρατική επίθεση στην Τοπική Οργάνωση Βορείων Προαστίων, την Τοπική Οργάνωση του Γιώργου και του Μάνου, γίνεται αντιληπτό ότι πρόκειται έχουμε να κάνουμε με μία πολύ βρώμικη υπόθεση – επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Ας γνωρίζουν οι αλήτες και οι εντολείς τους ότι οι Χρυσαυγίτες ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ!
Τ.Ο. Βορείων Προαστίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών