Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 26, 2014

Η έσχατη κίνηση - επαιτεία του Σαμαρά για να μείνει Πρωθυπουργός θα είναι να ζητήσει την ψήφο των...... τουρκόφωνων βουλευτών!


«Ταβάνι» στους 175 βλέπει ο Σαμαράς και ετοιμάζεται να δώσει δώρο τη χώρα στους τούρκους, καταργώντας το πλαφόν του 3%

s.s.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο άνθρωπος που καταδικάστηκε σε μόνιμη επωδό ως "αλήτης - προδότης" θα επικυρώσει το ποιον του και θα γίνει ο δούρειος ίππος των ανθελλήνων του τουρκικού Προξενείου. Οργή και Κατάρα θα τον συντροφεύει για πάντα από τους Έλληνες.

Στην πορεία του προς την πτώση, ο Σαμαράς έκανε οτιδήποτε ήταν δυνατόν για να την αποτρέψει. Ξεκίνησε βάζοντας αθώους ανθρώπους στην φυλακή, επειδή αρνήθηκαν να γίνουν τα πολιτικά του δεκανίκια. Πλησιάζοντας προς την προεδρική εκλογή έστειλε ένα μήνυμα προς τους έγκλειστους Συναγωνιστές, αποφυλακίζοντας τον «πρόθυμο». Στη συνέχεια «έθαψε» με την βοήθεια του Ντογιάκου το βίντεο Χαϊκάλη και απεύθυνε διάγγελμα προς τους βουλευτές, τάζοντας υπουργεία και θέσεις για να ψηφίσουν.
Παρά τις,
ομολογουμένως φιλότιμες, προσπάθειες του έκπτωτου δικτατορίσκου, όμως, οι 180 «πρόθυμοι» δεν φαίνεται να μαζεύονται και στο Μαξίμου εκτιμούν ότι το «ταβάνι» είναι οι 175. Έτσι έχουν αρχίσει και οργιάζουν οι φήμες για την συνέχεια των προσπαθειών της χούντας.
Μία εκ των φημών που ακούστηκε, αφορά νέο διάγγελμα Σαμαρά, στο οποίο θα υποσχεθεί τον ορισμό ημερομηνίας εκλογών, με παράλληλη αλλαγή του εκλογικού νόμου. Συγκεκριμένα, όπως σημείωναν κυβερνητικοί παράγοντες και μετέδιδαν οι πάντα πρόθυμοι δημοσιογράφοι, αναμένεται να υποσχεθεί κατάργηση του πλαφόν του 3% για είσοδο στη Βουλή. Η εν λόγω κίνηση, όπως λένε τα παπαγαλάκια, έχει ως στόχο τους ψήφους της ΔΗΜΑΡ, αφού μόνο με κατάργηση του πλαφόν αναμένεται να βρεθεί αυτή στην Βουλή.
Βεβαίως ο στόχος δεν είναι αυτός μόνο, αφού ακόμα και αν καταργηθεί το πλαφόν του 3%, μονάχα 3-4 βουλευτές της ΔΗΜΑΡ θα εισέλθουν στην Βουλή. Αυτοί, όμως, με πρώτο τον Φώτη Κουβέλη, έχουν ήδη συμφωνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, οπότε δεν τους ενδιαφέρει η προσφορά Σαμαρά.
Ο πραγματικός στόχος είναι οι τουρκόφρονες που έχουν παρεισφρήσει στο Κοινοβούλιο, ευρισκόμενοι σε διάφορα κόμματα, συμπεριλαμβανομένου του ΣΥΡΙΖΑ. Η κατάργηση του πλαφόν του 3% θα ανοίξει την πόρτα του Κοινοβουλίου σε ένα «τουρκικό» κόμμα, γέννημα του Προξενείου. Έτσι πλέον δεν θα είναι ανάγκη η διασπορά τους σε διάφορα κόμματα, αλλά θα μπορούν να συνταχθούν σε ένα, προωθώντας τα συμφέροντα της Τουρκίας καλύτερα, έχοντας μάλιστα και περισσότερα δικαιώματα και ελευθερίες, με προεξάρχουσα την κοινή «γραμμή».
Ο στόχος, λοιπόν, του Σαμαρά είναι να δελεάσει τους τουρκόφρονες, ώστε να τον ψηφίσουν. Προτίθεται, δηλαδή, να καταφέρει ένα ισχυρό πλήγμα στην Ελλάδα, προκειμένου να συνεχίσει την πρωθυπουργική του θητεία για μερικούς μήνες ακόμα! Αυτό προσθέτει άλλον έναν πολύ ισχυρό λόγο για να τον στείλουν στον «αγύριστο» οι Έλληνες στις επερχόμενες εκλογές! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών