Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 27, 2014

Έρευνα της MRB αποκαλύπτει τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις: Τρίτο κόμμα με διψήφια ποσοστά η Χρυσή Αυγή!

Πολλά έχουμε αποκαλύψει σχετικά με τον τρόπο δράσεως των «ανεξάρτητων» δημοσκοπικών εταιρειών που χαλκεύουν τα στοιχεία, προς τέρψιν των χρηματοδοτών τους. Το κυριότερο εξ αυτών ήταν η εντολή Σταμάτη για περικοπή των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, με «πλαφόν» το 6%, ώστε να ανακοπεί η δυναμική του Κινήματος στον δρόμο προς την πλήρη αποδόμηση της ψοφοδεξιάς.

Η δημοσκόπηση της εταιρείας MRB με την ονομασία «Τάσεις», όμως, δεν διερευνούσε την πρόθεση ψήφου και συνεπώς δεν ελέγχθηκε τόσο στενά από το περιβάλλον Σαμαρά. Μέγα λάθος αυτό, αφού τα δεδομένα της αναδεικνύουν έστω και εμμέσως τα πραγματικά ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου και διαλύουν τα ψέματα των στημένων δημοσκοπήσεων.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την έρευνα το 53,1% των Ελλήνων δηλώνουν μονοκομματικά ταυτισμένοι, δηλαδή είναι περισσότερο κοντά σε ένα κόμμα, το 21,8% δηλώνουν πολυκομματικοί, δηλαδή ταυτίζονται με δύο ή περισσότερα κόμματα, ενώ το 25,1% είναι «ακομματικοί», δηλαδή αισθάνονται μακριά από όλα τα κόμματα. Τα παραπάνω ποσοστά, βεβαίως, δεν είναι ακριβή για όλα τα κόμματα, αλλά αλλάζουν ανάλογα.

Παρακάτω είναι, όμως, που γίνονται οι σοβαρές αποκαλύψεις. Αντιγράφουμε σχετικώς: «η Χρυσή Αυγή έχει...
την ισχυρότερη μονοκομματική ταύτιση από τα μικρότερα κόμματα. Μάλιστα, ενώ στις εκλογές του Ιουνίου του 2012 μόνο οι μισοί ψηφοφόροι της ΧΑ δήλωναν ότι αισθάνονται κοντά της (δηλαδή το 3,5% του εκλογικού σώματος), σήμερα αυτό προσεγγίζει το 6%

Τον Ιούνιο του 2012 η έρευνα κατέγραψε 3,5% του σώματος που ήταν απολύτως ταυτισμένο με την Χρυσή Αυγή και εν τέλει η κάλπη έδωσε στον Λαϊκό Σύνδεσμο 7%. Δηλαδή το 50% των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής είναι απόλυτα ταυτισμένοι με την ιδεολογία του Λαϊκού Εθνικισμού και ψηφίζουν αναλόγως. Αυτό το ποσοστό, φυσικά, δεν έχει αλλάξει, αλλά πλέον το ποσοστό των «απολύτως ταυτισμένων» με την Χρυσή Αυγή ανέρχεται στο 6%. Δηλαδή ένα λογικό ποσοστό για τις επόμενες εκλογές είναι το 12%, ασχέτως των αποτελεσμάτων που δίνουν οι στημένες δημοσκοπήσεις.

Όσον αφορά τα αποκόμματα που εμφανίζουν ως «τρίτα» οι δημοσκοπήσεις, εμφανίζουν ισχνά ποσοστά, γύρω στο 3%. 

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Αυτοί έχουν μελετήσει μόνο προπερσινές δημοσκοπήσεις και εκλογές. Ας ψάξουν στις ευρωεκλογές και θα δουν τα αληθινά αποτελέσματα. Είναι το τριπλάσιο από το 12%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών