Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015

2η πολιτική πράξη της Κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου είναι να αποδοθεί φόρος τιμής στους ανθέλληνες του ΕΑΜ

Γράφει Αινείας

 Αμέσως μετά την πρώτη πολιτική πράξη της Κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου που είναι η κατάργηση του θρησκευτικού όρκου, η δεύτερη θα είναι η υπενθύμιση ότι οι κομμουνιστές κυριαρχούν και έχουν επίσημα τη διακυβέρνηση του τόπου.

Αμέσως μετά την ορκωμοσία του στο Προεδρικό Μέγαρο ο αρχηγός της κυβέρνησης θα μεταβεί στο σκοπευτήριο της Καισαριανής όπου και θα αποτίσει φόρο τιμής στους εκτελεσθέντες ΕΑΜιτες - ΕΛΑΣιτες.

Και μπορεί τα ΜΜΕ να θέλουν να μας πείσουν ότι ο συμβολισμός έχει να κάνει με τις "γερμανικές αποζημιώσεις" και λοιπές μπούρδες (κάτι που φυσικά δεν υποστηρίζει πια ούτε και ο Γλέζος), ωστόσο η πραγματικότητα είναι ότι ο ορκισμένος κομμουνιστής Τσίπρας με τον θιασώτη του αντεθνικού, ανθελληνικού ΕΑΜ, Πάνο Καμμένου κάνουν μια....
τελετουργία προς τιμήν του πιο άθλιου παραστρατιωτικού μορφώματος στην Ελλάδα.

 Update:
Τα συνθήματα που ακολουθούσαν τον Τσίπρα ήταν επιεικώς... εμετικά, αφού εξυμνούσαν τον σφαγέα Βελουχιώτη και τα άθλια ανθρώπινα σκουπίδια που είχε μαζί του.

"Πελαγοδρομώντας και μαζεύοντας τα κομμάτια του, το ΚΚΕ έφτιαξε μια υποτυπώδη οργάνωση περί τον Σεπτέμβριο του 1941, όπου συνήλθε και πάλι η Κ.Ε. (7η Ολομέλεια), που αποφάσισε την ίδρυση του ΕΑΜ, με πρωταρχικό σκοπό την «υπεράσπιση της Σοβιετικής Ένωσης» και δευτερεύοντα την κατάληψη της εξουσίας αμέσως μετά την απελευθέρωση, και πάλι προς εξυπηρέτηση της μαμάς Μόσχας."
(Από αυτό το άρθρο Ο Κόκκινος Οκτώβρης αποκαλύπτειται)


Χρυσή Αυγή: Η μόνη Εθνική Αντιπολίτευση...

1 σχόλιο:

  1. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΜΑΜΜΩΝΑ Η ΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ
    ΔΩΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών