Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 10, 2015

Antinews: "Εφιάλτης... Η Χρυσή Αυγή παίρνει την εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης"

Όσο πηγαίνουμε προς τις εκλογές και η εκλογική τάση θα έχει πλήρως διαμορφωθεί τόσο θα πληθαίνουν και οι φωνές που θα μεταφέρουν την καθεστωτική προπαγάνδα από το δίπολο "Σαμαράς - Τσίπρας" στη.... Χρυσή Αυγή.
Και αυτό γιατί το διακύβευμα δεν θα είναι πια η κυβερνησιμότητα ή "ευρώ ή δραχμή", όπως θέλουν να προβάλλουν τώρα, αλλά το τρομακτικό σενάριο, για το σύστημα, "Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή Αξιωματική Αντιπολίτευση ή η Χρυσή Αυγή να λάβει εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης και να ξαναπάμε σε εκλογές;".
Το τελευταίο θα φέρει αυτόματα την ενδυνάμωση του αυθεντικότερου Λαϊκού Κινήματος της Μεταπολίτευσης που ήρθε με τη δράση του και τα συνθήματά του να ξεριζώσει τη σαπίλα του "κλεπτοκρατικού τόξου" και να εγκαθιδρύσει την αξιοσύνη και την εργατικότητα.
Θα ορίσει και αυτομάτως τη Χρυσή Αυγή σε μοναδικό ρυθμιστή της πολιτικής ζωής.

Η Χρυσή Αυγή λοιπόν όπως παραδέχονται όλοι οι.....
έγκριτοι είναι αναμφισβήτητα η τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με προοπτική συνεχούς ανόδου που φθάνει σύντομα στην κατάληψη της εξουσίας. Μια πρώτη γεύση θα πάρει το σύστημα από το γεγονός της εντολής σχηματισμού Κυβέρνησης που θα παραλάβει ο Αρχηγός, Νίκος Μιχαλολιάκος μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και θα αξιοποιήσει καταλλήλως για να ενημερώσει τον ελληνικό λαό.

   

Αυτή τον εφιάλτη εξιστορούν και τα διαδικτυακά παπαγαλάκια του Σαμαρά (antinews) έχοντας αποδεχθεί τη.... μοίρα τους, όπως και ο "ιδιοκτήτης" τους και ήδη θέτουν το ερώτημα της επόμενης ημέρας, εκφράζοντας "δημοκρατικούς τρόπους" - όπως συνηθίζουν άλλωστε οι πρώην κομμουνιστές - αποσιώπησης και φίμωσης της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου!

Σας αφήνουμε να ακούσετε τη διήγηση του εφιάλτη από τα.... θύματα:

Το σενάριο είναι υποθετικό αλλά πολύ πιθανό να προκύψει στις 26 Ιανουαρίου. Ο κόσμος ψηφίζει δύο κόμματα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ (ή ανάποδα) βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις και μετά το χάος για την τρίτη θέση που έχει ως «δώρο» την τρίτη εντολή σχηματισμού κυβέρνησης σε περίπτωση που οι δύο πρώτες δεν καρποφορήσουν.
Ένα πιθανό σενάριο, λοιπόν, είναι να βγει τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή. Και ρωτάμε εμείς: Τι θα κάνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Εκ του Συντάγματος είναι υποχρεωμένος να καταθέσει την τρίτη εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Νίκο Μιχαλολιάκο.
Για σκεφτείτε το λοιπόν. Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης και προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό να έρχεται στο Προεδρικό Μέγαρο με το τζιπ της Ασφάλειας, να παίρνει την εντολή και να ξαναπηγαίνει στον Κορυδαλλό να συνεχίσει τη... θητεία του πίσω από τα κάγκελα. Κι όλα αυτά ενώ σε περίπου ένα μήνα μετά τις εκλογές πρέπει να αποφυλακιστεί καθώς παρέρχεται το 18μηνο της προφυλάκισης και η δίκη δεν έχει καν ξεκινήσει αν και είχε προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο.
Σκεφτείτε το εφιαλτικό αυτό σενάριο με τον Μιχαλολιάκο που μόλις πριν μερικές ημέρες στην τρίτη ψηφοφορία για Πρόεδρο έβριζε και προπηλάκιζε μέσα στη Βουλή να πρέπει να πάρει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Θα πρόκειται για τον πλήρη ευτελισμό της Δημοκρατίας, μια μεγάλη ήττα για το πολιτικό σύστημα το οποίο ευθύνεται για τη γιγάντωση του νεοναζισμού στην Ελλάδα. «Ας πρόσεχαν που έκαναν μάγκες του άθλιους ακροδεξιούς», θα έλεγε κανείς. Η ουσία, όμως, είναι ότι υπάρχει ένα πραγματικό πρόβλημα που με κάποιο τρόπο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί, εφόσον βέβαια προκύψει.
Αν και ο ελληνικός λαός, και ο κάθε λαός, είναι ελεύθερος να ψηφίσει και να επιλέξει τα κόμματα που θέλει, εδώ υπάρχει ένας σοβαρός κίνδυνος εκτροχιασμού της δημοκρατικής διαδικασίας και ευτελισμού του Συντάγματος. Άνθρωποι που θέλουν να το καταλύσουν θα το χρησιμοποιήσουν για να κάνουν σόου. Η ντροπή θα είναι μεγάλη...

 

2 σχόλια:

  1. Για τους αληθινούς Έλληνες η ντροπή δεν είναι δικιά μας που θέλουμε να ψηφίσουμε τους Χρυσαυγίτες. Η ντροπή θα είναι δικιά σας, ανθέλληνες, εθνοπροδότες και εβραίοι δολοφόνοι! Η ντροπή σας θα είναι τόσο κράτιστη που ούτε ο αποχωρισμός σώματος-πνεύματος θα είναι αρκετός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...και κλααααμα τα Σαμαροδουλικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών