Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 21, 2015

Κοσμοπλημμύρα στους Γαργαλιάνους στην προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής - Φωτορεπορτάζ


Την ίδια στιγμή που όλα τα υπόλοιπα κόμματα διοργανώνουν τις προεκλογικές συγκεντρώσεις τους στην ''ασφάλεια'' των κλειστών χώρων, η Χρυσή Αυγή διοργάνωσε με επιτυχία την ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία των Γαργαλιάνων στη Μεσσηνία.

Πλήθος κόσμου από τις γύρω περιοχές της Τριφυλίας, Πύλου αλλά και από τις υπόλοιπες περιοχές της Μεσσηνίας δήλωσαν βροντερό παρόν σε αυτό το κάλεσμα του κινήματος μας στέλνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα ότι η Χρυσή Αυγή όχι μόνο στην Μεσσηνία αλλά και σε ολόκληρη την επικράτεια στέκεται δυνατή και έτοιμη να αντιμετωπίσει τα πάντα και σε αυτό το προεκλογικό αγώνα. Μπορεί οι ύπουλοι...
πολιτικοί μας αντίπαλοι να μας έχουν στερήσει την προεκλογική χρηματοδότηση ελπίζοντας ότι θα δυσκολέψουν τον προεκλογικό μας αγώνα, όμως αυτό που δεν κατάλαβαν ποτέ τους είναι ότι η πραγματική δύναμη και πνοή της Χρυσής Αυγής είναι ο δυναμικός της κόσμος που παρά τις πολιτικές διώξεις δεν έκανε ούτε βήμα πίσω.



Την εκδήλωση άνοιξε ο υποψήφιος βουλευτής επικρατείας Σαρατσιώτης Δημήτριος ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό στο πλήθος τονίζοντας ότι είναι ιδιαίτερη τιμή για αυτόν να είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου.


Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο υποψήφιος βουλευτής Β' Αθηνών και μέλος του πολιτικού συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος. Ο συναγωνιστής σχολίασε τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις τονίζοντας ότι ο μεγαλύτερος φόβος του σάπιου συστήματος είναι ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι η Τρίτη δύναμη στις εκλογές και θα αναγκαστούν οι ''δημοκράτες'' να δώσουν την εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης στον παράνομα και αντισυνταγματικά προφυλακισμένο Αρχηγό μας, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο και τότε είναι που θα μάθει όλος ο κόσμος ότι στην χώρα της υποτιθέμενης δημοκρατίας υπάρχουν ακόμα πολιτικοί κρατούμενοι. Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο συναγωνιστής Παναγιώταρος αναφέρθηκε στις θέσεις και το πολιτικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της αγροτικής ανάπτυξης αλλά και στα πολύ σημαντικά εθνικά θέματα όπως αυτό της Α.Ο.Ζ. Κλείνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στα χαλκευμένα ποσοστά που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας κάθε τόσο, τα οποία το μόνο που κάνουν είναι να αντικατοπτρίζουν τον πανικό στον οποίο έχει έρθει το σύστημα τονίζοντας ότι ο Ελληνικός λαός έχει καταλάβει πλέον τα βρώμικα παιχνίδια τους. Τέλος ο συναγωνιστής υπενθύμισε ότι είναι θέμα ηθικής οι Εθνικιστές να δώσουν προτεραιότητα με τη ψήφο τους στους διωκόμενους από το σύστημα βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι είτε είναι παράνομα προφυλακισμένοι είτε σε κατ' οίκον περιορισμό (φίμωση/απαγόρευση) το αδίκημα τους είναι ότι έγιναν βουλευτές του κινήματος μας φωνάζοντας την αλήθεια στο άντρο της κλεψιάς και της ψευτιάς.

Μέτα τον συναγωνιστή Παναγιώταρο τον λόγο πήρε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Λάμπρος Φουντούλης, ο οποίος ξεκινώντας την ομιλία του τόνισε ότι αυτές οι εκλογές είναι οι σημαντικότερες των τελευταίων ετών όπου ο Ελληνικός λαός καλείται να αποφασίσει με την ψήφο του το μέλλον που θα έχει η Πατρίδα. Στην συνέχεια ο συναγωνιστής επισήμανε ότι ο προεκλογικός αυτός αγώνας του κινήματος μας είναι ένας αγώνας άνισος, αφού τόσο ο Αρχηγός μας όσο και οι υπόλοιποι συναγωνιστές και υποψήφιοι βουλευτές είναι παράνομα προφυλακισμένοι από την χούντα του δικτατορίσκου Σαμαρά κάνοντας προεκλογικό αγώνα μέσα από τα κελιά της φυλακής και άλλοι μέσα από το σπίτι τους. Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο συναγωνιστής Φουντούλης αναφέρθηκε στην κοροϊδία που συνεχίζεται εις βάρος του Έλληνα, παίρνοντας ως παράδειγμα την υποκρισία των προεκλογικών κομμάτων στα τηλεοπτικά σποτ όπου παρουσιάζονται ως σωτήρες αυτοί που έφεραν την πατρίδα μας σε αυτή τη άθλια κατάσταση. Κλείνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι η φωνή του Έλληνα πολίτη, η φωνή της αλήθειας, μιας αλήθειας που προσπάθησαν να την φιμώσουν αλλά απέτυχαν.Στην συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών με τον υποψήφιο βουλευτή επικρατείας Σαρατσιώτη Δημήτριο να καλεί στο βήμα έναν, έναν τους υποψήφιους βουλευτές Μεσσηνίας να απευθύνουν και αυτοί τον δικό τους χαιρετισμό.


Ανδρουτσόπουλος Ιωάννης - Υπάλληλος ΔΕΗ


Γιαννακόπουλος Γεώργιος - Ιδιοκτήτης Ταχυμεταφορικής

Κανελλοπούλου Μαρία - Υπάλληλος Γραφείου (Η υποψήφια βουλευτής Κανελλοπούλου Μαρία δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση)


Κόνιαρη Στυλιανή - Οικιακά


Κωνσταντακόπουλος Γεώργιος - Ελεύθερος Επαγγελματίας


Οικονομόπουλος Κωνσταντίνος - Υπάλληλος ΚΤΕΛ

Η ''Δημοκρατία'' τους στέρησε στον υποψήφιο βουλευτή Δημήτριο Κουκούτση να παρευρεθεί και αυτός στην εκδήλωση στους Γαργαλιάνους, αφού η παραδικαστική παράγκα τον έθεσε σε κατ' οίκον περιορισμό. Έτσι η εκδήλωση έκλεισε με μία βιντεοπροβολή από το κοινοβουλευτικό έργο του συναγωνιστή Κουκούτση Δημήτρη. Τέλος η Εκδήλωση έλειξε με όλους τους Συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψέλνουν τον εθνικό μας ύμνο αναφωνώντας

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ - ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών