Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 14, 2015

Και στα Νότια Προάστια χτυπά δυνατά η καρδιά του εθνικισμού...Κοσμοσυρροή στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας..ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Μαζική συμμετοχή στην κοπή της παραδοσιακή βασιλόπιτας της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Με μια εντυπωσιακή εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Ιανουαρίου στο Kitchen Bar στον Άλιμο η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων. Τριακόσια και πλέον άτομα παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ανάμεσα τους υποψήφιοι βουλευτές, ο βουλευτής μας Ηλίας Παναγιώταρος, καθώς και ο...
ευρωβουλευτής μας Γεώργιος Επιτήδειος.

Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων Μπατσακούτσας Δημήτριος καλωσορίζοντας παλαιά και νέα μέλη, έστειλε μήνυμα ενότητας και αγωνιστικότητας για τις εκλογές και τόνισε ότι σε λίγες μέρες εμείς θα είμαστε οι νικητές.


Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο ευρωβουλευτής μας Γεώργιος Επιτήδειος, αφού ευχαρίστησε την Τ.Ο. για την πρόσκληση, τόνισε για τις μάχες που δίνουμε για την κάθαρση της χώρας μας, και ότι δεν πρέπει να σταματάμε ούτε λεπτό τον άνισο αγώνα μας.

Ακολούθησε ο βουλευτής μας Ηλίας Παναγιώταρος που αναφέρθηκε για την χούντα Σαμαρά που πλησιάζει στο τέλος της, το σάπιο πολιτικό καθεστώς και για τις χαλκευμένες κατηγορίες που εκτοξεύει η μνημονιακή κυβέρνηση προς την Χρυσή Αυγή. Ακολούθησε η κοπή της πίτας με εκπλήξεις και δώρα.




1 σχόλιο:

  1. Στα Νότια η καρδιά χτυπά δυνατά και η ομάδα είναι αγαπημένη και δεμένη σαν τσιμέντο.
    Είχαμε και κάτι περίεργα πεσίματα (απόπειρα πεσίματος) εχτές απο άπλυτους σε κατάστημα που ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του Χάρη Μέξα, υποψήφιου για την Β' Αθηνών.
    Περάσανε τα σάπια κωλόπαιδα και πετάγανε φειγβολάν, συνθήματα και τα λοιπά, καμιά σαρανταριά άτομα, η αστυνομία βλεφάριαζε απο την γωνία.
    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!
    Μπράβο στην Τοπική Νοτίων Προαστείων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών