Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 06, 2015

Πανικός στη ΝΔ...Απεγνωσμένες προσπάθειες να βρεθούν υποψήφιοι


Μπορεί ο πρόεδρος της ΝΔ να κήρυξε την έναρξη της προεκλογικής περιόδου με το στομφώδες πλην κωμικό για την περίπτωσή του «η νίκη είναι δική μας», η κοινωνική πραγματικότητα όμως στέκεται αμείλικτη, υποχρεώνοντας στελέχη της πατριδοκάπηλης δεξιάς σε αναδίπλωση και φυγή.
Καμία λοιπόν εντύπωση δεν προκαλούν οι διαδοχικές αρνήσεις στελεχών του κομματικού μορφώματος του Σαμαρά να κατέλθουν ως υποψήφιοι στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Ποιος είναι εξάλλου τόσο αφελής ώστε να υπερασπιστεί με επιχειρήματα τα έργα και τις ημέρες της άθλιας, μνημονιακής συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου; Πού θα βρει επιχειρήματα και κυρίως, ποιος θα τον πιστέψει;
Ως εκ τούτου, με μορφή χιονοστιβάδας πέφτουν τα «όχι» στις κρούσεις της Συγγρού σε στελέχη, προκειμένου να....
κατέβουν υποψήφιοι στις εκλογές. Το φαινόμενο παρατηρείται σε όλη την ελληνική επικράτεια, κυριαρχεί όμως στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου προφανώς η λαϊκή κατακραυγή για τις εθνοκτόνες και καταστροφικές πολιτικές της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά είναι μεγαλύτερη.
Η άρνηση των στελεχών της ψοφοδεξιάς να συμμετάσχουν στην προεκλογική εκστρατεία της πανωλεθρίας Σαμαρά, αποδεικνύει αν μη τι άλλο το χαμηλότατο ηθικό της μνημονιακής παράταξης και βεβαίως εκλαμβάνεται ως ομολογία αποτυχίας της πολιτικής που ακολούθησε επί δυόμιση έτη η ΝΔ σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ. Η ψυχολογία της ήττας έχει καλλιεργηθεί τόσο στην κομματική βάση όσο και στα ανώτερα στελέχη του μνημονιακού μορφώματος, με τους βουλευτές Π. Παυλόπουλο και Γ. Ιωαννίδη να έχουν ήδη ανακοινώσει πως δεν θα είναι υποψήφιοι.
Από τον Ιούνιο του 2012 και μέχρι σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς συνειδητά επέλεξε να εξαπατήσει τους έντιμους πατριώτες, καθιστώντας το ΠΑΣΟΚ ισότιμο εταίρο στην συγκυβέρνηση των αχυρανθρώπων της Τρόικα και τον Ευάγγελο Βενιζέλο συνεταίρο στην εξαθλίωση των Ελλήνων και στο ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας.
Την 25η Ιανουαρίου αναπόφευκτα, έρχεται η ώρα να πληρώσει το λογαριασμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών