Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 22, 2015

Ν. Χατζηνικολάου: Αντιδημοκρατικό να κάνει η Χρυσή Αυγή προεκλογικό αγώνα μέσα από τις φυλακές - ΒΙΝΤΕΟ

Μέχρι και ο Χατζηνικολάου αναγνωρίζει ότι η προεκλογική διαδικασία είναι άνιση και αντιδημοκρατική με την Χρυσή Αυγή να συμμετέχει στις εκλογές μέσα από την φυλακή.

Μετά από απανωτά μηνύματά ακροατών στην πρωινή εκπομπή του Χατζηνικολάου στον Realfm με τα οποία τον ρωτούσαν...
αν είναι έντιμες και δημοκρατικές οι εκλογές όταν ο Αρχηγός του τρίτου πολιτικού κόμματος και βουλευτές του είναι φυλακισμένοι, ενώ άλλοι βρίσκονται σε κατ΄ οίκον περιορισμό, χωρίς να έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα, ο Χατζηνικολάου αναγκάστηκε να πάρει θέση και να μιλήσει επί του θέματος λέγοντας πως η Χρυσή Αυγή δυστυχώς συμμετέχει στις εκλογές με σημαδεμένη τράπουλα.




Βέβαια κατά βάθος εγκρίνει αυτήν την εκτροπή, όπως και όλοι οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι...

3 σχόλια:

  1. kαι ειναι δημοκρατικο ρε βρωμοσκυλο να ειναι φυλακη ενω ειναι ΑΘΩΟΙ;;;;ειναι δημοκρατικο να μην ακουει ο κοσμος τις αποψεις τους;ειναι δημ. να μην τους χρηματοδοτουν οταν δινουν ζεστο χρημα μεχρι και τους γκριζους λυκους;ενω αυτα ειναι λεφτα φορολογουμενων;; αντε στα τσακιδια δοσιλογο καθαρμα απατεωνα και ολοι σας παλιοτομαρα στο διαολο και ακομη παραπερα .ξερετε τι θελετε κρεμασμα αναποδα εσεις και ολη η μπασταρδη οικογενεια σας ολοι μα ολοι τα δημοσιογραφικα αποβλητα . δεν σας λεω σκουπιδια ,γιατι εκει μπορει κατα λαθος να βρει κανεις και κατι καλο ενω τα αποβλητα τα ραδιενεργα πρεπει να τα θαψεις οσο γινεται πιο βαθεια στη γη να μην δουν το φως ,ετσι και σεις πρεπει να εξαφανιστηται ,μονο τοτε θα ξαναβρει η ελλαδα το φως της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο χατζηνικ γινεται χατζιαβατ μπροστα στη θεα του ΑΡΧΙΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ...Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΙΟΝΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΦΤΑΔΕΣ, ΤΣΙΠΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΓΥΦΤΟΚΡΑΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΑΡΓΑΡΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξεχνάμε ποιος είναι και τι έχει ειπωθεί μέχρι τώρα από το βρωμόστομά του... Αν είναι τόσο ευαίσθητος θα έπρεπε να έχει καλέσει ήδη στον Ενικό ένα στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών