Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 17, 2015

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Η ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

Η ψοφοδεξιά της Ν.Δ. χρησιμοποιεί κάποια σαθρά επιχειρήματα προκειμένου να την ψηφίσει ο πατριώτης, δεξιός ψηφοφόρος.
  1. Η Ν.Δ. σε καμία περίπτωση δεν είναι Δεξιά ούτε Πατριωτική ούτε Λαϊκή ούτε Εθνικιστική.
  2. Λένε, ψηφίστε Ν.Δ. για να μην έρθουν οι κομμουνιστές. Απάντηση:  Τους κομμουνιστές τους έχει η ΝΔ και μάλιστα έχει πολλούς! Μήπως ξέχασαν τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, τον προερχόμενο από..... τον Ρ. Φεραίο; Ξέχασαν τον Κνίτη, Γ. Στουρνάρα, τον Κνίτη Γ. Κύρτσο;
  3. Λένε πως έχουν πρόγραμμα για το μεταναστευτικό! Η Ν.Δ. είναι υπεύθυνη για περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες που έχουν εισβάλει στην πατρίδα μας, φανατικοί ισλαμιστές  οι περισσότεροι από δαύτους . Ποιος θα ξεχάσει τον Προκόπη Παυλόπουλο που τους ευχαριστούσε που ήρθαν στην πατρίδα μας;
  4. Λένε πως γκρεμίζουν τις διαχωριστικές γραμμές. Το πρόβλημα της Πατρίδος μας όμως θα το λύσουν οι ιδεολογίες. Θα το λύσει ο Εθνικισμός!
Όχι ο φιλελευθερισμός του Σαμαρα, όχι ο μπολσεβικισμός του Σύριζα και του ΚΚΕ, όχι ο κλεφτοσοσιαλισμός του ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι ή όπως και να λέγεται!
  1. Απευθύνονται στους δεξιούς ψηφοφόρους, αλλά ξεχνούν πως δεν νοείται δεξιό κόμμα να καλεί δεξιούς, αγνούς και τίμιους  πατριώτες, για να είναι ξανά υπουργός και αντιπρόεδρος ο Βενιζέλος του κλεφτοπασοκ και να εκλεγούν: H κλεφτοπασόκα Γκερέκου, η πρώην Γραμματέας της ΠΑΣΠ η Σπυράκη , ο πρώην κλεφτοπασόκος – άρμα πολιτών – δημάρ – ανεξάρτητος κλπ γυρολόγος Οικονόμου και τόσοι άλλοι που έχει μαζέψει ο Σαμαράς και που δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσουν μέσα στην Βουλή όταν θα φανούν τα ζόρια! Αυτό είναι εκμετάλλευση και στυγνή εκμετάλλευση των ψηφοφόρων! Τους είδατε, τους ξέρετε!
  2. Δεν νοείται ψήφος έντιμου δεξιού ψηφοφόρου στην ΝΔ, σε ένα κόμμα που νομιμοποίησε τους σφαγιαστές των πατεράδων και των παππούδων του στις πηγάδες ανά την Ελλάδα στον πιο βρώμικο και αιμοσταγή εμφύλιο πόλεμο έχει δει αυτή η πατρίδα!
  3. Εγγυώνται, λένε, την ανάπτυξη. Και τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια; Και τι κάνουν τώρα που το barbaros είναι στην Ελληνική ή την Κυπριακή ΑΟΖ ,γιατί για εμάς και η Κύπρος είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της Ελλάδας.
  4. Δεν νοείται ψήφος έντιμου δεξιού ψηφοφόρου σε κόμμα που υπάρχει ο Δένδιας, αυτός ο αποτυχημένος υπουργός που πρωτοστάτησε στις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής και που του υποσχόμαστε ότι θα μπει φυλακή, αυτός που ως υπουργός Άμυνας χασκογελούσε  στην Στρογγύλη  και οι Τούρκοι έκαναν πανηγύρι με τα αεροπλάνα τους, αυτοί είναι οι δεξιοί;  
  5. Λένε μοιράσανε στους ένστολους χρήματα κλπ. Μόνο που έχουν ξεφτιλίσει τις ένοπλες δυνάμεις, τις έχουν ξεδοντιάσει, με μπαγιάτικα πυρομαχικά και τους έχουν ταπεινώσει δίνοντάς τους ψίχουλα αντί για μια υπερήφανη αποζημίωση. Ευτυχώς το φρόνιμα τους παραμένει υψηλότατο, πιστό στην Πατρίδα.
  6. Αυτοί είναι οι δεξιοί που ζητούν την ψήφο του αγνού Έλληνα πατριώτη; Που έτρεξαν να υπηρετήσουν τους Τούρκους εντολείς τους, να φτιάξουν στο Βοτανικό τζαμί αναθέτοντάς το στους 4 γνωστούς μεγαλοεργολάβους για να ευχαριστήσουν  του Ισλαμιστές που είναι στην πατρίδα μας και είναι έτοιμοι να κάνουν και σε εμάς τα ίδια που κάνουν  στην Γαλλία στην Αγγλία και αλλού;;; Ήδη τα πρώτα κρούσματα υπάρχουν και εδώ! θυμηθείτε  τα αποκεφαλισμένα πτώματα που βρέθηκαν στον Πειραιά.  
  7. Αυτοί είναι οι δεξιοί που μιλάνε για εθνική κυριαρχία; Που αφήνουν στην Θράκη μας τους Τούρκους να αλωνίζουν;   Ήρθε ο Νταβούτογλου εδώ, δήθεν για επίσκεψη φιλίας, μας κορόιδευε μες την μούρη απαιτώντας Ελληνικό έδαφος, το barbaros βρισκόταν στην διαιρεμένη  στα δυο Κύπρο μας, και λίγες μέρες μετά ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας αλώνιζε στην Θράκη και δεν  υπήρξε ένας Έλληνας αξιωματούχος να τον βάλει στην θέση του.
Δεν είναι αυτοί δεξιοί…Δεν μπορούν αυτοί να μπουν φρένο στον Σύριζα και στα ύπουλα σχέδια του.  Μην παγιδεύεστε. Αυτοί ίσα ίσα. Σπρώχνουν τον Σύριζα στην εξουσία αδιαφορώντας για όλους εμάς, όπως αδιαφορούσαν μέχρι σήμερα!
Η μοναδική δύναμη που μπορεί να σταματήσει τον Σύριζα και οποιονδήποτε αριστερό είναι μόνο η Χρυσή Αυγή.
 
Αν θέλουν οι εθνικόφρονες δεξιοί να είναι πραγματικοί πατριώτες και  εθνικιστές, πρέπει να έρθουν στην Χρυσή Αυγή.
Ζούμε  σε μια κοινωνία που έχει καταρρεύσει  από Εθνικής απόψεως από ηθικής και από κοινωνικής  με καθημερινές ληστείες φόνους και βιασμούς αλλά και τους βομβαρδισμούς της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – ΝΔ με φόρους και χαράτσια.
Η Χρυσή Αυγή έχει θέσεις και πρόγραμμα. Είμαστε το μόνο κόμμα που έχει ξεκάθαρες απόψεις για τα οικονομικά ζητήματα, το μεταναστευτικό, την ανάπτυξη και την αυτάρκεια, την Εθνική Άμυνα, για να είμαστε υπερήφανοι και ενεξάρτητοι!
 
Και είμαστε σίγουροι! Με την βοήθεια του Θεού και του λαού, θα σαρώσουμε και σε αυτές τις εκλογές!
Είμαστε 3η Πολιτική δύναμη και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα! Το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής προς τα επάνω.
Αναζητείστε το 16 σέλιδο με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής και διαδώστε τις. Αρνηθείτε την φίμωση του Εθνικιστικού Κινήματος. Επιγραμματικά αναφέρω μερικά:
  1. Λογιστικός έλεγχος του χρέους να μάθουμε επιτέλους  αυτή σε ποιον οφείλει  που οφείλει  γιατί οφείλει  και αν πρέπει να οφείλει.
  2. Άμεση εγγραφή του κατοχικού δανείου  στον κρατικό προϋπολογισμό.
  3. Θέσπιση της ΑΟΖ .
  4. Άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών στις πατρίδες τους και στις οικογένειές τους.
  5. Τα κλεμμένα να επιστραφούν στον λαό και να φυλακιστούν οι υπεύθυνοι της φτωχοποίησης μας και οι κλέφτες.
 
Αυτά και όσα γράφει το πρόγραμμά μας που έχει την ταυτότητα του Αρχηγού μας, ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή μπορεί να υλοποιήσει! Γιατί ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ αντιστεκόμαστε, σε όλα τα αίσχη, που διαπράττουν εις βάρος του λαού μας, και στο τέλος θα δικαιώσουμε για ακόμη μία φορά τον πρωτεργάτη του αγώνα μας,  τον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο, που για 3η φορά στην ζωή του,  είναι έγκλειστος στην φυλακή μόνο και μόνο επειδή είναι εθνικιστής.
 
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Η ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!
Ζήτω η Νίκη!
 
Ηλίας Παναγιώταρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών