Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 29, 2015

«Άρχισαν τα όργανα» στη Ν.Δ.: Το απόγευμα η πρώτη συνεδρίαση για το εκλογικό αποτέλεσμα - Αποκαθηλώνεται ο Σαμαράς


«Άρχισαν τα όργανα» στη Ν.Δ.: Το απόγευμα η πρώτη συνεδρίαση για το εκλογικό αποτέλεσμα - Αποκαθηλώνεται ο Σαμαράς

Κάθε ημέρα που περνάει το κλίμα γίνεται ολοένα και πιο βαρύ στη ΝΔ για τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος αναμφίβολα αποτελεί υπό προθεσμία στην ηγεσία του κόμματος. Η πρώτη αποτίμηση του τραγικού αποτελέσματος των εκλογών, η οποία θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης, θα αναδείξει όχι μόνο το ήδη τεταμένο κλίμα εναντίον του αποτυχημένου Σαμαρά, αλλά πολύ πιθανόν να δρομολογήσει από τώρα και τις εξελίξεις διαδοχής στη Ν.Δ.
Το γεγονός ότι όλα δείχνουν πως ο μεγαλομανής, εσωστρεφής και συμπλεγματικός Σαμαράς θα επιμείνει στην εισήγηση την οποία θα κάνει, ότι η στρατηγική που ακολούθησε στις εκλογές ήταν....
σωστή (!), δείχνει κάτι πολύ παραπάνω από την ασταθή ψυχική ισορροπία και την παντελή άγνοια της πραγματικότητας που διέπουν τον πρώην πρωθυπουργό.
Δείχνει, συν τοις άλλοις, ότι οι αντιδράσεις στο εσωτερικό της Ν.Δ, οι οποίες συνεχώς αυξάνουν, θα είναι ραγδαίες, καθώς προβλέπεται από τους επίδοξους διαδόχους για την ηγεσία, ότι ο τύπος αυτός δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να παραιτηθεί από την αρχηγική καρέκλα. Τα όσα λεχθούν σε λίγη ώρα θα αποτελέσουν το προοίμιο της εσωκομματικής καταιγίδας που θα ξεσπάσει και θα οδηγήσει τη Ν.Δ σε νέες περιπέτειες στο ήδη γερασμένο και άρρωστο κορμί της.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών