Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 18, 2015

Εφημερίδα πρώην Αντιδημάρχου Πειραιά: "Η Χρυσή Αυγή θα αυξήσει τα ποσοστά στον Πειραιά..."

Ο Πειραιάς (Α' και Β΄) αποτελούν το 5% του εκλογικού σώματος ολόκληρης της Ελλάδος.! Αυτομάτως σημαίνει ότι καθορίζουν αρκετά και το συνολικό εκλογικό αποτέλεσμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ένας από τους λόγους που ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική αύξησε τόσο τη διαφορά του και τελικά επηρέασε και το τελικό αποτέλεσμα στις Ευρωεκλογές ήταν η τεράστια διαφορά που είχε από τη ΝΔ στον Πειραιά.
Αντιστοίχως και η Χρυσή Αυγή που συγκέντρωσε εντυπωσιακά ποσοστά στις γειτονιές της Β' Πειραιώς, ισοπεδώνοντας ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΚΚΕ.

Σε αυτές τις εκλογές ο Πειραιάς και πάλι θα είναι κομβικής σημασίας για τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος και αναζητώντας πληροφορίες εκ των έσω στο "μεγάλο λιμάνι" ανατρέξαμε στην ιστοσελίδα - εφημερίδα piraeuspress, την οποία και διευθύνει ο πρώην αντιδήμαρχος Πειραιά - επί Μιχαλολιάκου - Σ. Ευσταθόπουλος, πρώην Γενικός Διευθυντής της DPG Media Group (Newsbomb.gr κτλ) και βασικός συνεργάτης πια του Κουρτάκη - Μαρινάκη..

Κοινώς ο συγκεκριμένος κύριος δεν μπορεί να γράφει τίποτα μη ωφέλιμο για τη ΝΔ και αν....
δημοσιεύει κάτι εναντίον σίγουρα έχει μεγάλη αξία...
Είναι τόσο "σαμαροφρουρός" και πιστό σκυλί στη ΝΔ που σε εσωτερική δημοσκόπηση που έκανε στο site του δεν συμπεριέλαβε καν τη Χρυσή Αυγή ανάμεσα στα κόμματα προς πρόθεση ψήφου και τελικώς το "Άλλο κόμμα" ήταν δεύτερο κάτι που τον οδήγησε σε....απορίες και άγχος!

Γράφει λοιπόν για τα αποτελέσματα που έρχονται στον Πειραιά:

"Αξίζει να σημειωθεί ότι αυξημένα ποσοστά εμφανίζει και η Χρυσή Αυγή..."

Η Χρυσή Αυγή στις Ευρωεκλογές έλαβε ποσοστό 11,07% (Α και Β Περιαιά) που σημαίνει ότι αυξάνοντας τα ποσοστά μπορεί να προσεγγίσει το 15%, που θα είναι το ηχηρότερο ράπισμα στους σκευωρούς και τους τυχάρπαστους.

Και όλα αυτά έχουν επιτευχθεί και θα επιτευχθούν μονάχα με Αγώνα όπως έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει ο Πειραιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών