Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 30, 2015

La Repubblica: ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συμφωνήσει Μνημόνιο μέχρι το 2057!


La Repubblica: ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συμφωνήσει Μνημόνιο μέχρι το 2057!

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη περιείχε δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας La Repubblica, η οποία σημειωτέον είναι προσκείμενη στις δυνάμεις της αριστεράς και συνεπώς υποστηρίκτρια του ΣΥΡΙΖΑ. Η συγκεκριμένη αποκάλυψη, εφόσον ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, μας δείχνει ποια ακριβώς «έξοδο από το μνημόνιο» διαπραγματευόταν ο Σαμαράς και στην οποία, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έχουν συμφωνήσει και οι συριζαίοι.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα υπάρχει μυστική διμερής συμφωνία, η οποία περιλαμβάνει το πάγωμα της αποπληρωμής του χρέους έως το.....
2020 και επέκταση των ωριμάνσεων των ελληνικών ομολόγων έως το 2057. Συνεπώς μέχρι το 2020 η Ελλάδα θα πληρώνει το χρέος προς το ΔΝΤ και μετά θα αρχίσει να πληρώνει όλα τα υπόλοιπα με ορίζοντα το 2057.
Κοινώς πρόκειται να υπογραφεί μνημόνιο μεταξύ ΕΕ – ΣΑΝΕΛ – ΔΝΤ, το οποίο θα σκλαβώσει τα παιδιά μας μέχρι το 2057, τουλάχιστον. Όσον αφορά τα μεγαλόστομα διαφόρων στελεχών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ περί «διαγραφής χρέους» ήταν απλώς λόγια του «αέρα» και το μόνο που προβλέπεται να πάρουν είναι μία επιμήκυνση του χρέους, δηλαδή μία παράταση στα μέτρα, την φτώχεια, την ανέχεια και την επιτήρηση, με αντάλλαγμα προπαγανδιστικά επιχειρήματα περί «μείωσης των επιτοκίων».
Ο Ελληνικός Λαός συντόμως θα αντιληφθεί την πολιτική πραγματικότητα, ήτοι ότι στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο δύο κόμματα: Η Χρυσή Αυγή και οι άλλοι! Οι Έλληνες εναντίον των ξενόδουλων!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/la-repubblica-o-suriza-echei-sumfwnhsei-mnhmonio-mechri-to-2057#ixzz3QFQLifpl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών