Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2015

ΣΤΙΣ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΑ… ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ

Γράφει ο (μακάβριος) Αντίοχος

Μπορεί να τη γλίτωσε την… καρατόμηση ο φον Αντωνάκης, την προ-προηγούμενη Πέμπτη –με την αναβολή της συνεδρίασης της εναπομείνασας κοινοβουλευτικής ομάδας του πτώματος της ψοφοδεξιάς, λόγω του Eurogroup- αλλά… του ’ρχεται από βδομάδα!
Στις 5 Μαρτίου, λοιπόν, θα γίνει η κρίσιμη συνεδρίαση, με τους… τζιχαντιστές δελφίνους (Γλόμπος, Μακοβορίδης, Κυριάκος ο Γουρλωμάτης και μαντάμ Όλγα Βίζο-Λαβίζο) να ακονίζουν τα μαχαίρια τους, για να… αποκεφαλίσουν τον φον Αντωνάκη, με… τελετουργικό τρόπο! Διότι, όπως προαναγγέλλουν τα εκ των έσω καλά πληροφορημένα ΜΜΕ, «ανοίγει η συζήτηση για τα αίτια της ήττας». Η οποία βεβαίως, δε μπορεί παρά να έχει τη γνωστή κατάληξη: αλλαγή «προπονητή».
Και φαίνεται πως.....
την πήρε χαμπάρι τη δουλειά ο πολιτικώς νεκροζώντανος φον Αντωνάκης και όρισε την –δεύτε τελευταίον ασπασμόν- συνεδρίαση ακριβώς 40 ημέρες μετά την… αποφράδα 25η Ιανουαρίου. Για να κάνουνε –με την ευκαιρία- και τα… σαράντα της προ πολλού αποθαμένης –αλλά… άταφης- ψοφοδεξιάς!
(ΥΓ) 1: Εκτός από τα… παραδοσιακά κόλλυβα, θα προσφερθεί καφές με παξιμαδάκι κι αν ο καιρός είναι κρύος θα έχει και κονιάκ. Καλόν είναι οι καλεσμένοι να προτιμήσουν αμφίεση ανάλογη των περιστάσεων… Σκούρα χρώματα και οπωσδήποτε μαύρη γραβάτα…
(ΥΓ) 2: Αποθαμένης, αλλά όχι συγχωρεμένης… Γιατί ο Θεός συγχωρεί, οι εθνικιστές ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών