Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 01, 2015

Ελληνικά ΜΜΕ και... χαρτί υγείας

Παρακολουθώντας τον καταιγισμό των μετεκλογικών πολιτικών εξελίξεων από τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια, μια είδηση που όλοι ανεξαιρέτως οι σταθμοί μετέδωσαν εμβαθύνοντας ενδελεχώς, μοιραία τράβηξε την προσοχή μου.

Ο θλιβερός πρωθυπουργίσκος που αποχώρησε από το μέγαρο Μαξίμου, όχι μόνο δεν περίμενε για να παραδώσει, ως είθισται, τα καθήκοντα στον νεοεκλεγέντα, αλλά κατά την αποχώρησή του δεν άφησε σαπούνι, ούτε χαρτί υγείας στην τουαλέτα.
Η συμπεριφορά του ανεκδιήγητου αυτού τύπου, ειλικρινά δεν μου κάνει καμιά εντύπωση. Στο σύντομο και καταστροφικό πέρασμά του από τον πρωθυπουργικό θώκο, έκανε πολύ χειρότερα πράγματα για να σχολιάσω μια τέτοια μικροπρέπεια, απόλυτα αποκαλυπτική τόσο της μικρονοϊκότητάς του, όσο και του επιπέδου της πολιτικής ζωής στην Ελλάδα σήμερα.
Θέλω όμως να σταθώ στα ελληνικά ΜΜΕ και στην....
άθλια συμπεριφορά τους. Είναι τα ίδια ΜΜΕ που βρήκαν μεγάλο ενδιαφέρον στην είδηση έλλειψης χαρτιού υγείας στο Μαξίμου, αλλά δεν βρήκαν καθόλου σημαντικό να σχολιάσουν το χυδαίο ηχητικό ντοκουμέντο της εντολής του πρωθυπουργού της χώρας προς τον «παναθηναϊκάκια», που αποδεικνύει την κατάλυση της διάκρισης των εξουσιών στην Ελλάδα.
Κι όλα αυτά, όταν σε άλλα κράτη είναι αρκετό για να οδηγηθεί σε παραίτηση ένα εξέχων πολιτικό πρόσωπο, το να αποδειχτεί ότι όταν σπούδαζε στο πανεπιστήμιο σαν φοιτητής, κατά την εκτέλεση της διδακτορικής του διατριβής, έκανε λογοκλοπή από κάποιο άλλο βιβλίο.
Υπάρχει ωστόσο λογική εξήγηση για την ιδιαίτερη ευαισθησία των ελληνικών ΜΜΕ στην ύπαρξη χαρτιού υγείας. Επειδή χρόνια τώρα ξεχειλίζουν από την προβολή τηλεοπτικών βοθρολυμάτων, το ενδιαφέρον τους είναι απόλυτα δικαιολογημένο. Άλλωστε όταν κολυμπάς όλη μέρα στα λύματα χρειάζεσαι κάτι για να σκουπίζεσαι.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών