Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 11, 2015

Ανδρέας Ανδριανόπουλος: «Πρέπει οπωσδήποτε να πετύχει ο Σύριζα, γιατί αλλιώς έρχεται η Χρυσή Αυγή»

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Alpha έδωσε ο πρώην υπουργός της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Ανδριανόπουλος, πριν από λίγη ώρα. Αναλύοντας τις σκέψεις του ο συστημικός πρώην πολιτικός αποκάλυψε τον τρόμο ολόκληρου του καθεστώτος, που έχει γίνει το μόνο επιχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ, εκφραζόμενο από τον Βαρουφάκη σε Σαπέν και Σόιμπλε, προκειμένου να πάρουν κάποια μικρά ανταλλάγματα.

Μιλώντας στον εν λόγω σταθμό, ο Ανδριανόπουλος είπε: «Πρέπει οπωσδήποτε να...
πετύχει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ γιατί αλλιώς ο κόσμος δεν θα στραφεί σε κάτι παλιό, αλλά θα στραφεί προς την ακροδεξιά»

Τα λεγόμενα του πρώην υπουργού ήταν πραγματικά πολύ πυκνά και περιεκτικά, όντας πραγματικός καθρέφτης των συστημικών σκέψεων. Αν ο κόσμος επρόκειτο να στραφεί σε «κάτι παλιό», ήτοι στη νουδούλα και το κλεφτό – ΠΑΣΟΚ, τότε δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα με το ξεπούλημα της Ελλάδος και την φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού. Όμως τώρα ο παλαιός δικομματισμός έχει καταρρεύσει πλήρως και ο νέος (ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ) πνέει τα λοίσθια, αφού η νουδούλα αποσυντίθεται και ο ΣΥΡΙΖΑ θα γυρίσει στα παλιά «καλά» ποσοστά του την ημέρα της υπογραφής του νέου μνημονίου.

Ο πραγματικός τρόμος του καθεστώτος δεν είναι ούτε η κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η αποχή, ούτε οτιδήποτε «παλιό», όπως τα «νέα» κόμματα στυλ Θεοδωράκη – ΠΟΤΑΜΙ. Το πραγματικό πρόβλημα για το σύστημα της κλεπτοκρατίας είναι ότι η αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ, θα σηματοδοτήσει την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού, την Κάθαρση της κόπρου του Αυγείου και την ανάσταση του Ελληνικού Έθνους, χωρίς ξενοκρατία, μνημόνια και κλεπτοκρατία.

Αυτό το ενδεχόμενο προσπάθησε να το αποτρέψει η νουδούλα με τις πολιτικές διώξεις και τις τερατολογίες των ΜΜΕ εναντίον της Χρυσής Αυγής. Προσπάθησε να το αποτρέψει επίσης το ερυθρό παρακράτος με την δολοφονία των Αδερφών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη ΚαπελώνηΌμως όπως φάνηκε σε δύο συνεχόμενες εκλογικές διαδικασίες στις οποίες η Χρυσή Αυγή αναδείχτηκε τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, το ενδεχόμενο αυτό δεν δύναται να αποτραπεί!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών