Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 27, 2015

Το ΠΑΡΑ-Κράτος με τις ευλογίες του Κράτους της Αριστεράς καίει άλλη μια φορά όλη την Αθήνα, καταστρέφοντας τις περιουσίες των Ελλήνων...

Στο έλεος των κουκουλοφόρων η Αθήνα: Φωτιές και καταστροφές στο κέντρο - Προκλητικά απούσα η Αστυνομία
Νέο δόγμα Πανούση: Σπάστε, κάψτε, διασκεδάστε!

Πορεία χωρίς Αστυνομία! Το νέο δόγμα του Συριζαίου υπουργού Προ-Πο Γιάννη Πανούση είναι γεγονός. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ ήταν κυριολεκτικά άφαντες και....
κατόπιν εορτής επενέβησαν προκειμένου να περιορίσουν τους αντιεξουσιαστές.

Ακολουθεί αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ:
Οι γνωστοί άγνωστοι αντιεξουσιαστές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και στη συνέχεια ξεκίνησαν πορεία προς τη Βουλή. Ωστόσο, προκάλεσαν ζημιές σε καταστήματα στη Βουκουρεστίου και στην Πανεπιστημίου, ενώ έσπασαν και έβαλαν φωτιά σε τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα, τρία από τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς.



Τα επεισόδια συνεχίστηκαν, καθώς οι αντιεξουσιαστές προκάλεσαν φθορές σε άλλα δύο αυτοκίνητα, ενώ κατόπιν έστησαν οδόφραγμα στην οδό Στουρνάρη, έξω από την είσοδο του Πολυτεχνείου. Μάλιστα άλλη ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε σε περιπολικό με αστυνομικούς, καθώς και δημοσιογράφους, οι οποίοι έσπευσαν να απομακρυνθούν.



Επίσης προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε δύο κοσμηματοπωλεία, σε μια στάση λεωφορείου και σε μια καφετέρια, έσπασαν τη βιτρίνα γραφείου ασφαλιστικής εταιρείας και ενός καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, ενώ έκαψαν μια στάση λεωφορείου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών