Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 16, 2015

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ… ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ – ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ Ο… ΚΛΟΟΥΝ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ

Ήταν σε συνέντευξή του στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, στην εκπομπή «Ευθέως» στον ΣΚΑΪ, στις 13 Δεκεμβρίου του 2012, όταν ο νυν υπουργός Οικονομικών Μπαρουφάκης δήλωνε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί με την πολιτική, γιατί θα τον διέγραφε οποιοδήποτε κόμμα, και μάλιστα μέσα σε… μια βδομάδα: «Μα ποτέ δεν ασχολήθηκα με την πολιτική. Ασχολούμαι ως πολίτης και ως συμμετέχων στον δημόσιο διάλογο. Και είναι κάτι που θα κάνω πάντα. Καταρχήν, αν μπω σε ένα πολιτικό κόμμα μέσα σε μία εβδομάδα θα με έχει διαγράψει, όποιο κι αν είναι αυτό. Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να ακολουθήσω μία κομματική γραμμή σε οτιδήποτε».
Βέβαια, έπεσε έξω στη μία βδομάδα, αλλά φαίνεται πως η θέση του είναι επισφαλής. Έτσι, σήμερα δημοσιεύεται στο «Βήμα» άρθρο υπό τη μορφή «ρεπορτάζ» του Νίκου Χειλά –ανταποκριτή του ΔΟΛ στο Βερολίνο- κατά του Μπαρουφάκη. Το «ρεπορτάζ» αναφέρει πως...
ο εκπρόσωπος των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών σε ευρωπαϊκά και οικονομικά θέματα Γιόαχιμ Πος, ζήτησε από τον Τσίπρα να αντικαταστήσει τον Μπαρουφάκη.
Ταυτοχρόνως, η φυλλάδα του Ψυχάρη παρουσιάζει δημοσκόπηση που δείχνει πρώτο σε δημοτικότητα υπουργό τον… φρούραρχο Δραγασάκη (αν είναι ποτέ δυνατόν!!!) με τον Βαρουφάκη να ακολουθεί!
Προφανώς, η δημοσιότητα που απολαμβάνει ο μέγας κλόουν Μπαρουφάκης –με την τρελίτσα που πουλάει- έχει ενοχλήσει πολλούς –με πρώτον τον mister Tsipra- και ανέλαβαν τα γνωστά χαλκεία να τον κοντύνουν… Κι αν συνεχιστούν τα… σταριλίκια, στο τέλος θα τον εξαφανίσουν κιόλας!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών