Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 04, 2015

Πονηριές Καμμένου: Θα πάρουν ιθαγένεια τα παιδιά μεταναστών, αλλά εμείς δεν θα ψηφίσουμε για να μην φανεί η κωλοτούμπα...

Ούτε 10 μέρες δεν άντεξαν οι «ιερές», κατά τα άλλα, κόκκινες γραμμές του κόμματος Καμμένου.

Καθ' όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, οι ΑΝΕΛ δήλωναν πως ο στόχος τους ήταν να εκμεταλλευτούν την μη επίτευξη αυτοδυναμίας από το Σύριζα και να εξαναγκάσουν τον Τσίπρα να σχηματίσει μαζί τους κυβέρνηση και να μοιραστούνε τα υπουργεία. Το σενάριο, όμως, αυτό, είχε ως βασικό μειονέκτημα το ότι η τεράστια πλειοψηφία των Ελλήνων που στήριζαν ή σκέφτονταν να στηρίξουν το κόμμα Καμμένου, ανησυχούσαν για τις έντονα ανθελληνικές και αντεθνικές θέσεις που έχει υποστηρίξει κατά καιρούς ο Σύριζα. Έπρεπε να βρεθεί τρόπος για να πειστούν οι άνθρωποι αυτοί ότι εξυπηρετεί το εθνικό συμφέρον να σχηματιστεί κυβέρνηση Σύριζα - ΑΝΕΛ, δηλαδή με ένα κόμμα με ξεκάθαρα αντεθνικές θέσεις!

Ο πονηρός κύριος Καμμένος, για να διασκεδάσει τα, ομολογουμένως, έντονα πατριωτικά και εθνικά αισθήματα της μεγάλης πλειοψηφίας των ανθρώπων που σκέφτονταν να στηρίξουν ΑΝΕΛ, παρουσίασε προεκλογικά τις λεγόμενες κόκκινες γραμμές, τον σεβασμό των οποίων θα...
έθετε ως όρο για να συμμετάσχει το κόμμα του σε κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Τσίπρα. Αυτές περιλάμβαναν κυρίως τα εθνικά θέματα, στα οποία ο Καμμένος δεν σήκωνε «κουβέντα»! Αυτές, μεταξύ άλλων, την μη παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία, το σεβασμό της Εκκλησίας και του Ορθόδοξου χαρακτήρα του λαού μας και τέλος το μεταναστευτικό, στο οποίο οι ΑΝΕΛ υποστηρίζουν μια «σκληρή» γραμμή απέναντι στα ανοιχτά σύνορα που ευαγγελιζόταν ο Σύριζα.
Η τακτική αυτή, όπως φάνηκε και από τα αποτελέσματα των εκλογών, έπιασε, ο Καμμένος κατάφερε να μπει στην κυβέρνηση Τσίπρα παίρνοντας και ως αντάλλαγμα τα ανάλογα υπουργεία και υφυπουργεία.

Δεν πέρασαν, όμως, 10 μέρες από την ορκωμοσία της συγκυβέρνησης Σύριζα - ΑΝΕΛ, και ο Καμμένος ήδη «ξέχασε» τις κόκκινες γραμμές και άρχισε τις λεγόμενες κωλοτούμπες. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ότι το κόμμα του δεν δέχεται οι μετανάστες δεύτερης γενιάς να πάρουν ιθαγένεια. Παράλληλα ανέφερε ότι εάν ένα νομοσχέδιο είναι αντίθετο προς τις αρχές του κόμματός του και, ιδίως, τις κόκκινες γραμμές δεν θα το ψηφίσουν οι βουλευτές του κόμματός του.
Δηλαδή, εάν ο Σύριζα καταθέσει νομοσχέδιο με το οποίο θα δίνει ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες, αλλοιώνοντας έτσι τον κοινωνικό ιστό της χώρας, ο Καμμένος, δεν θα αναγκάσει τον Σύριζα να αποσύρει το νομοσχέδιο αυτό, απειλώντας με αποχώρηση από την κυβέρνηση. Απλά, δεν θα το ψηφίσει.

Οπότε το νομοσχέδιο θα μπορεί να περάσει άνετα από τη Βουλή με τις ψήφους του ΚΚΕ, του Ποταμιού, ή του ΠΑΣΟΚ. Έτσι, ο Καμμένος, θα παραμένει στην κυβέρνηση ενώ οι λεγόμενες κόκκινες γραμμές θα έχουνε παραβιαστεί. Με λίγα λόγια, και η πίτα ολόκληρη, χορτάτος και ο σκύλος.

Φυσικά, ο πονηρός κύριος Καμμένος λογαριάζει χωρίς τον «ξενοδόχο», δηλαδή τον ελληνικό λαό και όλους αυτούς που στήριξαν τους ΑΝΕΛ πιστεύοντας πως θα σεβαστεί τις κόκκινες γραμμές που παρουσίασε προεκλογικά ως απαραβίαστες.

Αν εννοεί ο Καμμένος αυτά που έλεγε προεκλογικά, θα πρέπει σε περίπτωση που προσπαθήσει ο Σύριζα να περάσει νομοσχέδιο που θα δίνει ιθαγένεια στους μετανάστες, να απαιτήσει την απόσυρσή του, αλλιώς να αποσύρει την στήριξή του στην κυβέρνηση.

Αν δεν το κάνει αυτό, να ετοιμάζεται να κάνει παρέα στον κύριο Κουβέλη και στις λοιπές εξωκοινοβουλευτικές δυνάμεις...

εθνικισμός

1 σχόλιο:

  1. Καλά να πάθει. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να τηρεί τέτοια στάση εναντίον των λαθροπίθηκων. Αν το είχε καλοσκεφτεί ο Καμμένος, ίσως οι ΑΝΕΛ συνεργαζόντουσαν με τους Χ.Α..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών