Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 06, 2015

#YANIS VAROUFAKIS…ΝΑΖΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΜΑΣΤΕ!

 
Οι εκλογές πέρασαν! Η ορκωμοσία της Βουλής έγινε. Και οι επαναστατικές δηλώσεις πήγαν και ήρθαν στην ολομέλεια της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σύριζα! 
 
Την ίδια ώρα η διγλωσσία του Σύριζα ξεπερνούσε τα σύνορα, με τον Βαρουφάκη να αποδέχεται το 67% των μέτρων του μνημονίου. Όλοι κατάλαβαν πως άλλα λένε στο εξωτερικό και άλλα στο εσωτερικό! Όσοι δεν το κατάλαβαν είναι οι αμετανόητοι εκείνοι που κάθε φορά μας βάζουν σε περιπέτειες μην βλέποντας και μην ακούγοντας τίποτε άλλο πέρα της ματαιοδοξίας τους!
 
Ο Λαός μας είδε και τα ρεζιλίκια μιας Βαλκανικής Ελλάδας με τον Τσίπρα να του αγοράζουνε γραβάτες, τον Βαρουφάκη, να του κουνάνε ον κάμερα το δάχτυλο και τον Τσακαλώτο να του διορθώνουν το κασκόλ μπροστά στις κάμερες όλου του πλανήτη και κατάλαβε την διάθεση της Ευρώπης απέναντι στο εντελώς απροετοίμαστο μπουλούκι των νεοκομμουνιστών του Σύριζα.
Γιατί οι Ευρωπαίοι στην αρχή περίμεναν... να δουν τι διαφορετικό θα πουν ετούτοι οι παλιάτσοι, σύντομα κατάλαβαν πως δεν είχαν να πουν και να προτείνουν τίποτε. 
 
Έμεινε μόνο η εξαπάτηση μέσα από κραυγές εσωτερικής κατανάλωσης, με επαναστατικές δηλώσεις τύπου «τέρμα η τρόϊκα – τέρμα τα μνημόνια», θλιβερών και γραφικών θιασωτών, που απογοητεύονται με θόρυβο αλλά ξανακάνουν τα ίδια λάθη. Και αυτό το είδαμε στις συγκεντρώσεις  «υπέρ της Κυβέρνησης»… (!!!!) όπου συμμετείχαν λίγες χιλιάδες ψηφοφόρων του Σύριζα.
Τα υπόλοιπα των εκατομμυρίων που τον ψήφισαν;
 
Αυτός ο λαός παρακολουθεί με ανάμικτα συναισθήματα χαράς και φόβου, γιατί ΔΕΝ πίστεψε στον ΣΥΡΙΖΑ, στις ανύπαρκτες ικανότητές του, τα μηδενικά οράματα, και δεν καλοβλέπει τον τσαμπουκά προς τους δανειστές με τους ζουρνάδες, γιατί ΔΕΝ έχει πειστεί για τις προτάσεις της επόμενης μέρας! 
 
Πόσο μάλλον όταν βλέπει πως από το tour των δύο γραφικών Συριζαίων, απουσιάζουν αυτές οι σημαντικές προτάσεις. Οι διεκδικήσεις του κατοχικού δανείου και η διαγραφή του επαχθούς χρέους! 
Απλά δηλώσεις – τσαμπουκάδες (που έχουν λιγοστέψει όσο περνάει ο καιρός) χωρίς απολύτως καμία πλάτη, όχι με σχέδιο Β, αλλά με έλλειψη ακόμη και σχεδίου Α.
 
3 ταξίδια του Βαρουφάκη ήταν αρκετά για να μας πει πως αποδέχεται το 67% των Μνημονίων! Αν κάνει ένα δύο ταξίδια ακόμη, αντί να προτείνει και να πείσει, θα του προτείνουν και θα τον πείσουν να υπογράψει ένα νέο μνημόνιο, αρκεί να το ονομάσουν κάπως αλλιώς!
 
Αυτός ο λαός ξέρει καλά, γιατί το έχει ζήσει στο πετσί του, πως τα φλερτ δεξιά κι αριστερά, σε ΗΠΑ και Ρωσία, ανάλογα με την μέρα και την ώρα, χωρίς ξεκάθαρο γεωστρατηγικό προσανατολισμό είναι εντελώς επικίνδυνα.
 
Δυστυχώς, ο λαός μας δεν άκουσε το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, λόγω… «τεχνικών και τεχνηέντως δημιουργουμένων προβλημάτων» στα κανάλια της διαπλοκής, όπου φιλοξενούνταν οποιοσδήποτε άλλος εκτός από τους υποψήφιους της Χρυσής Αυγής.
 
Αυτό λέγεται φίμωση της φωνής της Δημοκρατίας. Αλλά ας μην το αναλύσουμε περαιτέρω! Απλά το καταθέτουμε ως δεδομένο.
 
ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ, ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, εξασφαλίζοντας πως ακόμη και σε περίπτωση που η συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ, δεν τηρήσει τον ερχομό της ελπίδας, αύριο θα υπάρχει μια δύναμη πραγματικής ελπίδας.
Γιαυτό και ανησυχούν τόσο πολύ λέγοντας δυνατά και συνεχώς στην Ευρώπη: «Βοηθήστε μας, αλλιώς έρχονται οι σκληροί Ναζί της Χρυσής Αυγής. Και με αυτούς ΔΕΝ θα τα βγάλετε πέρα!
Ναζί σίγουρα ΔΕΝ είμαστε, αλλά σίγουρα ερχόμαστε!
 
Και αυτό το ξέρουν όλοι… ΠΑΝΤΟΥ! Γιαυτό και μας διώκουν με τέτοια λύσσα…
Αλλά του έχουμε νέα.. ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών