Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 03, 2015

Εποικισμός με υπογραφή Τσίπρα - Καμμένου: 6μηνη άδεια παραμονής και φύλλο πορείας σε ΟΛΟΥΣ τους λαθρομετανάστες!

Το έργο του εποικισμού της Ελλάδος από τις ορδές των λαθρομεταναστών το οποίο ξεκίνησε η Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου αποφάσισε να ολοκληρώσει η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, θέτοντας την υπογραφή της στην διαταγή αφανισμού των Ελλήνων!

Με υπηρεσιακή διαταγή αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι ΟΛΟΙ οι λαθρομετανάστες οι οποίοι βρίσκονται σε κέντρα κράτησης αλλά και εκείνοι οι οποίοι -όπως αναφέρει η διαβαθμισμένη υπηρεσιακή εντολή- «βρίσκονται υπό κράτηση σε κρατικές δομές με την κατηγορία της παράνομης εισόδου στη χώρα»!

Επιπρόσθετα, η εντολή αναφέρει πως «σε περίπτωση εντοπισμού παράνομων μεταναστών κατά την είσοδό τους στη χώρα, θα γίνεται καταγραφή και σήμανση, χωρίς...
να ακολουθείται η διαδικασία της σύλληψης και οι μετανάστες θα λαμβάνουν φύλλο πορείας προς την Αθήνα και άδεια εξάμηνης παραμονής»!

Με πολύ απλά λόγια, το ανθελληνικό Κράτος των μαρξιστών του Σύριζα και των συνοδοιπόρων του ελαφροδεξιού Καμμένου, λαμβάνοντας τα σκήπτρα από την ψοφοδεξιά του Σαμαρά, προχωρά σε μια πρωτοφανή αντεθνική ενέργεια, ξεκάθαρου ρατσισμού εις βάρος των Ελλήνων.

Η απόφαση αυτή βεβαίως, έρχεται ως απόρροια δηλώσεων στελεχών της κυβέρνησης (Πανούση και της Χριστοδουλοπούλου), αλλά και του επιτρόπου της Ε.Ε. για τη μετανάστευση, Δ. Αβραμόπουλου, οι οποίοι είχαν προϊδεάσει πως αναμένονται οι συγκεκριμένες ενέργειες από πλευράς «ελληνικού» Κράτους σχετικά με το ζήτημα της αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης. Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, η εν λόγω αντεθνική απόφαση αποτελεί επί της ουσίας το σύνθημα σε εκατομμύρια λαθρομετανάστες να εισβάλλουν στην Ελλάδα!

Καθίσταται σαφές, ότι το Καθεστώς είτε στη φιλελεύθερη (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) είτε στην μαρξιστική (Σύριζα-ΑΝΕΛ) του εκδοχή, είναι αντεθνικό, εχθρικό και εξόχως ρατσιστικό απέναντι στους Έλληνες!

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Εγώ σας ρωτάω από πριν τις εκλογές.Από εδώ και πέρα τι κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών