Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 29, 2015

Μας δουλεύει ο Πανούσης; Αφού άνοιξε τα κέντρα κράτησης, τώρα λέει “Η χώρα δεν αντέχει άλλους μετανάστες”!


Μας δουλεύει ο Πανούσης; Αφού άνοιξε τα κέντρα κράτησης, τώρα λέει “Η χώρα δεν αντέχει άλλους μετανάστες”!

Θα επιληφθεί ο εισαγγελέας Ρατσισμού για τις δηλώσεις του;

Οι παλινωδίες της κυβέρνησης Τσίπρα, η σύγχυση που την διακατέχει αλλά και η διγλωσσία της απεδείχθησαν για μια ακόμη φορά. Ο υπουργός Προ. Πο. Γιάννης Πανούσης επισκέφθηκε πρόσφατα τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών και αφού απεφάνθη πως η κατάσταση είναι απαράδεκτη, άνοιξε τις πύλες κι άρχισε η αποβίβαση εκατοντάδων λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας.
Από την Τρίπολη όπου...
επισκέφθηκε την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου και την Περιφερειακή Διεύθυνση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου έκανε μια μεγαλειώδης κυβίστηση, αποδεικνύοντας ότι η παρούσα συγκυβέρνηση Σύριζα - ΑΝΕΛ δεν έχει καμία ταύτιση λόγων και έργων. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη βαδίζοντας στα χνάρια του Σαμαρά, λέγοντας δηλαδή κάτι μόνο για να το πει χωρίς ουδόλως να το εννοεί, δήλωσε αναφορικά με τις Λιμενικές Αρχές και την είσοδο λαθρομεταναστών: "να δούμε πώς θα χειριστούμε το θέμα, γιατί η χώρα δεν αντέχει άλλους μετανάστες"!
Μάλιστα, πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω και κάνοντας ολική κυβίστηση αναφορικά με τα Κέντρα Κράτησης Μεταναστών, ο Γιάννης Πανούσης εξέφρασε τον προβληματισμό του ότι είναι πολύ πιθανόν να ξαναγεμίσουν, αφού όπως σημείωσε, μόλις χθες μπήκαν στην Μυτιλήνη 800 νέοι μετανάστες κι αναμένεται αύξηση της εισροής μεταναστών το καλοκαίρι, επισημαίνοντας ότι τα θαλάσσια σύνορα της χώρας είναι δύσκολο να φυλαχτούν.
Γιατί άραγε όταν η Χρυσή Αυγή από μακρού χρόνου είχε επισημάνει με πλείστες θέσεις και πολιτικές εκδηλώσεις το μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης για την Πατρίδα μας λογίζεται ως ρατσιστική και όταν οι πολιτικοί της ψοφοδεξιάς και τους Σύριζα αναπαράγουν την ίδια και πιο ακραία ρητορική δεν κινείται φύλλο; Έχει η παρούσα συγκυβέρνηση το ελάχιστο ενδιαφέρον να ασχοληθεί με αυτήν την πραγματική απειλή για τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της χώρας ή θα δώσει λύσεις τύπου Τασίας Χριστοδουλοπούλου;
Τέλος, θα επιληφθεί ο εισαγγελέας Ρατσισμού για τις εμπρηστικές δηλώσεις του κ. Πανούση ή ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τον περιορισμό της πολιτικής δράσης της Χρυσής Αυγής;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών