Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015

ΘΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Με τα γνωστά ήξεις-αφήξεις της συγκυβέρνησης (που παίζει μεταξύ… ρήξης και λύσης) μπαίνει και η νέα εβδομάδα, με την αγωνία του κόσμου να εντείνεται.
Κακώς όμως ο κόσμος αγωνιά για το μέλλον, γιατί αυτό είναι… προδιαγεγραμμένο. Το έχουμε γράψει κι άλλες φορές και δε θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε: οι Τσιπροκαμμένοι έχουν συμφωνήσει σε όλα ΠΡΙΝ ακόμα από τις εκλογές με τους διεθνείς τοκογλύφους κι όλο αυτό το θέατρο της «σκληρής διαπραγμάτευσης» παίζεται για να δημιουργηθούν ασφυκτικές συνθήκες στην ελληνική οικονομία και να δικαιολογήσουν την κωλοτούμπα τους οι Τσιπροκαμμένοι, επικαλούμενοι ότι δεν είχαν άλλη επιλογή από έναν «έντιμο συμβιβασμό» και ισχυριζόμενοι ότι υπ’ αυτές τις συνθήκες πέτυχαν «το καλύτερο δυνατό».
Πότε θα....
επισημοποιηθεί ο «έντιμος συμβιβασμός»; Οπωσδήποτε μετά το Πάσχα των καθολικών (5 Απριλίου), μιας και η συνεδρίαση του Eurogroup μετατέθηκε ήδη για μετά το Πάσχα. Ωστόσο, στις 12 Απριλίου είναι το Πάσχα των Ορθοδόξων. Οπότε, ούτε μέχρι τότε θα έχει βρεθεί «λύση». Άρα, όλα οδηγούν σ’ αυτό που είπε προ 15μέρου ο λαλίστατος Βαρουφάκης, σε συνέντευξή του σε ξένη εφημερίδα: «Όλοι μας έχουμε δεσμευθεί να πετύχουμε μια οριστική συμφωνία μέχρι τις 20 Απριλίου».
Και γιατί άραγε μέχρι την 20η Απριλίου; Προφανέστατα, για να καλύψουν τις πομπές τους και το στήσιμο στα τέσσερα (μη με παρεξηγείτε, δική τους είναι η έκφραση…), με τον θόρυβο που θα προκληθεί από την έναρξη της Μεγάλης Δίκης της Χρυσής Αυγής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών