Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 18, 2015

Χρυσή Αυγή: Η πραγματική ελπίδα που έρχεται

Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ανέδειξαν τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα, με ένα πακέτο αντιμνημονιακών υποσχέσεων, εκμεταλλευόμενος την αγανάκτηση, την αηδία και την οργή του Ελληνικού Λαού για τα έργα και τις ημέρες της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Λόγω, ακριβώς, αυτών των προεκλογικών υποσχέσεων και του εμπορίου ελπίδων που διεξήγαγε, θα έπρεπε μετεκλογικά να δοθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ μια επικοινωνιακή παράσταση «σκληρής διαπραγμάτευσης» με τους δανειστές. Μολονότι ο χρόνος αυτής της παράστασης τελειώνει, καθώς τρέχουν δάνεια τα οποία πρέπει να πληρωθούν, προστίθενται συνεχώς νέα επεισόδια στο συγκεκριμένο σήριαλ, έστω και χωρίς να άπτονται των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές (πχ. γερμανικές επανορθώσεις).

Στόχος αυτής της επικοινωνιακής παράστασης είναι, όταν «επέλθει το μοιραίο», αυτό να παρουσιαστεί ως κάτι το αναπόφευκτο, ως αποτέλεσμα εξάντλησης όλων των μέσων της σκληρής διαπραγμάτευσης. Αυτή, άλλωστε, είναι και η μοναδική διαφορά της σημερινής συγκυβέρνησης από την προηγούμενη, η οποία έδωσε μόνο προεκλογικές υποσχέσεις, ενώ μετεκλογικά επέλεξε την μέθοδο της άμεσης υποταγής, δίχως επικοινωνιακή παράσταση. Στην ουσία, δηλαδή, βλέπουμε την κατάσταση να παραμένει ίδια στο κοινωνικό και οικονομικό πλαίσιο, αλλά διαφοροποιημένη στο πολιτικό. Αυτό, όμως, δεν πρόκειται να κρατήσει πολύ, καθώς όταν ο Ελληνικός Λαός διαπιστώσει...
ότι δεν επήλθε καμιά ουσιαστική αλλαγή στην κατάσταση που βιώνει την τελευταία πενταετία και ιδιαίτερα όταν έρθουν τα νέα μέτρα, τα οποία θα συμπληρώσουν την επέλαση της μνημονιακής πολιτικής και θα ολοκληρώσουν την κατοχή της Χώρας και την «κινεζοποίηση» των Ελλήνων, οι αμφιβολίες και οι απορίες της σημερινής περιόδου θα εξαφανιστούν.

Όλοι, τότε, θα δουν καθαρά την νέα πραγματικότητα να παραμένει ίδια με την προηγούμενη σε όλα τα επίπεδα. Καθήκον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, της Τρίτης Πολιτικής Δύναμης του Τόπου, είναι να ενημερώνει σε καθημερινή βάση τον Ελληνικό Λαό τόσο για όλα αυτά που ήδη συμβαίνουν, όσο και γι’ αυτά που πρόκειται να συμβούν από εδώ και πέρα. Πρέπει να αποκαλυφθεί όλη η πολιτική ψευδολογία της νυν συγκυβέρνησης, για να φανεί καθαρά η ουσία της ως συνεχιστής της προηγούμενης μνημονιακής συγκυβέρνησης. Να φανεί ότι η Ελπίδα που έρχεται δεν μπορεί να έχει σχέση ούτε με την προεκλογική δημαγωγία του ΣΥΡΙΖΑ και με τους πρόθυμους συγκυβερνήτες των ΑΝΕΛ, αλλά ούτε και με την επιστροφή στους πιο φανατικούς υποστηριχτές της μνημονιακής κατοχής (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι).

Ο απόλυτος διαχωρισμός από τις αριστερές και δεξιές δυνάμεις διαχείρισης της μνημονιακής πολιτικής αποτελούν όρο απαράβατο για την περαιτέρω γιγάντωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Μέρα με την ημέρα ας ενδυναμώνουμε το Εθνικιστικό ρεύμα κάνοντάς το πολιτική επιλογή ολοένα και περισσοτέρων Ελλήνων, σπάζοντας έτσι τις σάπιες δομές της νέας συναίνεσης των φορέων του «συνταγματικού τόξου».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών