Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 12, 2015

Υπουργός καταπολέμησης της διαφθοράς, Παναγιώτης Νικολούδης: Απειλή για το πολίτευμα οι μεθοδεύσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής!


Καταρρέει η σκευωρία: Ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα δεν μπορεί να είναι «εγκληματική οργάνωση»

Καταπέλτης υπήρξε ο Υπουργός Επικρατείας του Σύριζα, Παναγιώτης Νικολούδης, για τις μεθοδεύσεις που ακολούθησε η χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου και μία δράκα επίορκων δικαστικών που πρόσκεινται στην «παράγκα» του «Μπάμπη», εναντίον της Χρυσής Αυγής, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να χαρακτηρίζει τέτοιου είδους μεθοδεύσεις ως «απειλή για τα βασικά στοιχεία και τους πυλώνες του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος».
Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Νικολούδης, απαντώντας (γραπτώς) σε ερώτηση δήλωσε ότι...
ο ίδιος δεν πρόκειται να αποστείλει «προς ενοποίηση» φακέλους με ποινικά αδικήματα που αφορούν μέλη κομμάτων, αλλά «θα επιδιώξουμε να αποδίδονται ευθύνες σε κάθε έναν για ό,τι ο ίδιος διέπραξε». Οι συγκεκριμένες φράσεις του κ. Νικολούδη, βεβαίως, ανασύρουν στην μνήμη τις πρακτικές της νουδούλας στην απαρχή των διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής, τις οποίες και κατακεραυνώνει λέγοντας ότι δεν «θα επιδιώξουμε ποτέ να αποδώσουμε συλλογική ευθύνη σε οποιοδήποτε κόμμα».
Σε άλλο σημείο της εμπεριστατωμένης απάντησης του υπουργού γίνεται σαφής διαχωρισμός της Σύμβασης του Παλέρμο και του άρθρου 187 Π.Κ., με το οποίο διενεργείται η σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής, γεγονός που δείχνει ότι απαιτείται η άμεση ευθυγράμμιση της κείμενης νομοθεσίας με την Διεθνή Σύμβαση, η οποία έτσι και αλλιώς (βάσει Συντάγματος) την υπερβαίνει.
Το σημαντικό, όμως, για να έρθουμε στον πυρήνα της υποθέσεως, ο Νικολούδης λέει ότι η «ιεραρχία» που αποδίδεται στην Χρυσή Αυγή είναι έτσι και αλλιώς χαρακτηριστικό των κομμάτων, οπότε καθιστά την επίκληση του άρθρου περί «εγκληματικής οργανώσεως» παντελώς άκυρο στην περίπτωση κομμάτων, λέγοντας το απολύτως λογικό ότι δηλαδή θα πρέπει να διαπιστωθεί «δόλος-σκοπός καθενός από τα μέλη της ομάδας για τη διάπραξη περισσότερων του ενός κακουργημάτων από αυτά που ρητώς αναφέρονται στην παραπάνω διάταξη», προκειμένου να υπάρξει κατηγορία περί «εγκληματικής οργανώσεως».
Στηλιτεύει δε τις πράξεις των επίορκων δικαστικών της "παράγκας Μπάμπη", λέγοντας ότι: «σε αντίθετη περίπτωση, όταν δηλαδή με ευκολία γίνεται δεκτή η συνδρομή του δεύτερου στοιχείου, ακόμη και στην περίπτωση που διαπιστώνεται ότι πολλά από τα μέλη ενός κόμματος έχουν τελέσει κακουργήματα, τούτο αποτελεί όχι μόνο λανθασμένη νομική προσέγγιση του ζητήματος, αλλά αποτελεί απαράδεκτη απειλή για τα πολιτικά κόμματα (ιδιαίτερα τα μεγαλύτερα), τα οποία αποτελούν βασικό στοιχείο και πυλώνα του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος».
Με δεδομένο, όμως, ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να συνδέει Βουλευτή (πόσω μάλλον τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο) με την οποιαδήποτε εγκληματική πράξη, αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι δεν υπάρχουν κατηγορίες και ότι οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρίσκονται αδίκως, παρανόμως και αντισυνταγματικώς στις φυλακές. Βρίσκονται δε στην φυλακή, προκειμένου να περνάνε παράνομα και αντισυνταγματικά νομοθετήματα από μία κολοβή και παράνομη βουλή των 294

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upourgos-panagiwths-nikoloudhs-apeilh-gia-to-politeuma-oi-methodeuseis-enan#ixzz3UB8kitHQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών