Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015

"Νταντεύουν" και κάνουν όλα τα θελήματα των τρομοκρατών - δολοφόνων οι ΣΥΡΙΖΑΙοι

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρατηρούμε τις τελευταίες ώρες το απίστευτο γαϊτανάκι των αποκαλύψεων περί ψυχολογικής στήριξης του τρομοκράτη της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα, από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλική Λεβά.

Το τραγικότερο ωστόσο δεν είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ "στηρίζει" ψυχολογικά τους τρομοκράτες - δολοφόνους, αλλά το γεγονός ότι στηρίζει ποικιλοτρόπως όλα τα μολυσματικά στοιχεία της Χώρας, χωρίς ακόμη να υπάρχει η ανάλογη αντίδραση από τον κόσμο.
Και εξηγούμαστε.

Πριν από χρόνια στη δίκη της 17Ν και του ΕΛΑ δεν υπήρξαν βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που παρευρέθηκαν ως βασικοί μάρτυρες υπεράσπισης των δολοφόνων;! Φυσικά και "ΝΑΙ" είναι η απάντηση.

Στην υπόθεση του....
"βλασταριού των ΒΠ" με το καλάσνικοφ και τις απειλές για φόνους δικαστικού, οικονομικού, δνμοσιογραφικού και πολιτικού κατεστημένου, Ν. Ρωμανού, δεν πήραν σαφή θέση υπέρ του;!Από τον Τσίπρα, μέχρι την Κωνσταντοπούλου το αίτημα ήταν το ίδιο "αφήστε τον ελεύθερο".


Για την υπόθεση της "Βίλας Αμαλίας" πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρωτοστάτησε στον "αγώνα" για να ξαναγίνει "στέκι παραγωγής πολιτισμού" όπως ανερυθρίαστα έλεγε ο σημερινός Πρωθυπουργός και ο εκπρόσωπος τύπου;! Θα ξεχαστεί η Βαλαβάνη να πρωτοστατεί στις διαδηλώσεις...;!

Όταν συλλαμβάνονται οι "γνωστοί - άγνωστοι" που διαλύουν, καίνε και τρομοκρατούν τους Έλληνες και τις γειτονιές, ποιοί είναι οι πρώτοι "αλληλέγγυοι" που αναλαμβάνουν να τους βγάλουν εκτός των κρατητηρίων;!Φυσικά οι συριζαίοι βουλευτές και οι συνεργαζόμενοι δικηγόροι.

Ας μην βαυκαλιζόμαστε λοιπόν και μην "τσιμπάμε" στις ειδήσεις τύπου "Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει ψυχολογικά τους τρομοκράτες...". Αυτό συμβαίνει καθημερινώς και αδιαλείπτως από τους μαρξιστές της Κουμουνδούρου και τις συνιστώσες της.
Να θυμόσαστε ότι μέσω τέτοιων ειδήσεων αποκρύπτεται αυτό που φανέρωσε σε επιστολή του ο Κουφοντίνας μέσω της οποίας δηλώνει για ποιό λόγο σταματά την απεργία:

Μετά την κατάθεση στη Βουλή του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης, το οποίο ικανοποιεί τα βασικά αιτήματά μας, διακόπτω την από 2 Μαρτίου απεργία πείνας. Ο αγώνας συνεχίζεται. Δημήτρης Κουφοντίνας Νοσοκομείο Λαμίας 27/3/2015.

Με απλά λόγια πλήρης αρμονία παρακράτους και κράτους..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών