Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 08, 2015

Υπό διάλυση η ΝΔούλα - Χαμός στην συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής

Υπό συνθήκες διάλυσης και με τις αντιμαχόμενες κλίκες να ακονίζουν τα μαχαίρια τους, έλαβε χώρα η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ψοφοδεξιάς ΝΔ. Κυρίαρχη αυτής εικόνα, η φράση Σαμαρά πως «το θέμα της ηγεσίας έκλεισε», με τη Ντόρα Μπακογιάννη να συλλαμβάνεται από τις κάμερες να σχολιάζει «όχι ακόμη»!

Στο δια ταύτα, ενώ ο Σαμαράς έκανε αυτάρεσκα και σε πλήρη αλαζονεία λόγο για τερματισμό του ζητήματος αλλαγής ηγεσίας, η Ντόρα απαίτησε την διεξαγωγή συνεδρίου, όπου θα αποφασίσει η βάση τι μέλλει γενέσθαι στο κόμμα της φιλελεύθερης και μνημονιακής κλεπτοκρατίας.

Χαρακτηριστικό της επεισοδιακής και γεμάτης ευτράπελα συνεδρίασης πως παρά τις απεγνωσμένες απόπειρες της κλίκας Σαμαρά να δημιουργήσουν την εντύπωση ενός συμπαγούς και αρραγούς εσωτερικού στη ΝΔ, οι τηλεοπτικές κάμερες υπήρξαν ο αδιάψευστος μάρτυρας...
του αβυσσαλέου μίσους που χωρίζει τις φατρίες που συνιστούν το κόμμα της υποτέλειας και της πατριδοκαπηλίας. «Ο Σαμαράς φοβάται το συνέδριο, για να μην τεθεί θέμα ηγεσίας», τόνιζε η Ντόρα, με τους αυλικούς του Σαμαρά να αποδοκιμάζουν. Αντιστοίχως, πέραν των ανθρώπων Σαμαρά, στενών φίλων και συνεργατών, πολλοί ήσαν εκείνοι που απέφυγαν να χειροκροτήσουν κατά τη διάρκεια της ομιλίας Σαμαρά, με αποκορύφωμα το επιβλητικό «όχι ακόμη» της Ντόρας, όταν ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ επισήμανε με στόμφο πως το θέμα αλλαγής ηγεσίας έχει κλείσει!

Στα παραπάνω θα πρέπει να προστεθεί η παραίτηση Αβραμόπουλου από τη θέση του αντιπροέδρου του μορφώματος και η σκληρή κριτική στη κλίκα Σαμαρά για το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. Παρόμοια στάση κράτησε και ο έτερος των δελφίνων, αρλεκίνος Δένδιας, ενώ ο Γεράσιμος Γιακουμάτος παρουσιάστηκε ως θεματοφύλακας της σαμαρικής ΝΔ, ασκώντας οξεία κριτική με σκληρές μομφές στη Ντόρα.

Εν κατακλείδι, τα τσεκούρια του πολέμου έχουν ξεθαφτεί στη ΝΔ και ευχή της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων και δη των Εθνικιστών είναι ο αλληλοφαγωμός των υποτακτικών της Μέρκελ και της Τρόικα να είναι τέτοιου μεγέθους ώστε να απαλλαγεί μια για πάντα η Πατρίδα από το καρκίνωμα που ονομάζεται Νέα Δημοκρατία!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών