Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 11, 2015

Ανησυχεί ο Πανούσης ότι η διαρκής ανομία θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής

Απευθυνόμενος στον Σαμαρά δηλώνει πως η ΝΔ δεν πρόκειται να αυξήσει ποσοστά επενδύοντας πολιτικά στις καταστροφές των κουκουλοφόρων γιατί η ελληνική κοινωνία θα στραφεί αναπόφευκτα στην Χρυσή Αυγή.

Ο Πανούσης σε συνέντευξη του στον κυριακάτικο Τύπο στέλνει διπλό μήνυμα σε Τσίπρα και Σαμαρά. Αφού κάλεσε τον Τσίπρα να αποκηρύξει το 4% των «έξαλλων» του Σύριζα που κατακαίνε καθημερινά την Αθήνα προειδοποιεί τον Σαμαρά να σταματήσει να «χαίρεται» για τους βανδαλισμούς των μπαχαλάκηδων διότι δεν πρόκειται να κερδίσει ούτε μία ψήφο.

Σε συνέχεια λοιπόν των δηλώσεών του στην Real News ο υπουργός Προ-Πο Πανούσης προειδοποιεί τον «κίνδυνο» η Χρυσή Αυγή να ενισχύει εκ νέου τα ποσοστά της. «Κάνει λάθος ο Σαμαράς και θέτει κατά τον τρόπο που θέτει το θέμα της ασφάλειας. Μόνο ένας τυφλός δεν βλέπει πως από τη συγκεκριμένη ατζέντα δεν θα κερδίσει το κόμμα του, ούτε το τοξικό ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά...
θα ανεβάσει κατά πολύ τα ποσοστά της η Χρυσή Αυγή» είπε χαρακτηριστικά

Οι δηλώσεις του Πανούση έρχονται σε σύμπλευση με αυτά που είπε ο Τσίπρας στην ολομέλεια της βουλής σχετικά με την αποτυχία του Σύριζα την οποία αναμένει ο Σαμαράς για να ξαναέρθει στην εξουσία, εξέλιξη που βρίσκεται μόνο στην φαντασία του. Είναι πλέον αντιληπτό ότι μετά την αποτυχία των εθνομηδενιστών του Σύριζα τα ηνία της χώρας δεν θα τα αναλάβει η διαλυμένη ψοφοδεξιά, αλλά η Χρυσή Αυγή!


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών