Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 20, 2015

Δούρου από τη Νεά Υόρκη: "Μετά την αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται η Χρυσή Αυγή"

Γράφει ο Αινείας

Ως γνωστόν σήμερα ξεκίνησε η Δίκη - παρωδία του καθεστώτος - της Χρυσής Αυγής όπου αναμένεται να αποδειχθεί περίτρανα η αθωότητα της Ηγεσίας της τρίτης πολιτικής δύναμης της Χώρας και η σκευωρία που στήθηκε σε βάρος ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος.

Το παραπάνω γεγονός, σε συνδυασμό με το πολιτικό γίγνεσθαι στην Ελλάδα έχουν φέρει μαζικά τους Έλληνες στην... είσοδο του Εθνικιστικού Κινήματος, τρομοκρατώντας ολόκληρο το παγκόσμιο σιωνιστικό σύστημα.
Τα συνεχή ψέματα των πολιτικών, η μνημονιακή υποτέλεια των Κυβερνώντων που οδηγούν τετελεσμένα σε οικονομική και βιολογική εξόντωση το Έθνος, η αθρόα λαθρομετανάστευση με την ανοχή της ελληνικής πολιτείας καθώς επίσης και το κατωτάτης υποστάθμης πολιτικό προσωπικό της πατρίδος έχουν ως αποτέλεσμα να διακρίνει το παγκόσμιο σύστημα ότι η Χρυσή Αυγή είναι στο κατώφλι της Εξουσίας.

Το έγραψαν και το υποστήριξαν τα μεγαλύτερα παγκόσμια μέσα. Η El Mundo, οι....
Financial Times, η WSJ, η Liberation το δηλώνουν ανοιχτά. Αυτή είναι τελευταία Κυβέρνηση πριν την,....έλευση της Χρυσής Αυγής.

Τώρα ήταν και η σειρά της Δούρου να το αναφέρει σε διάλεξή της σε πανεπιστήμιο στη Νέα Υόρκη. Σημειολογικά δε ο τίτλος της διάλεξης ήταν: The Dawn of another Attica" ( για την αυγή μιας άλλης Αττικής.
Και όντως η Δούρου ομολόγησε ανοιχτά ότι μετά την αποτυχία του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ νομοτελειακά έρχεται η Αυγή. Η Χρυσή Αυγή της Ελλάδος.
Επί λέξει είπε:

«Ο στρατός της Δημοκρατίας σήμερα αριθμεί περισσότερους στρατιώτες, ωστόσο, μια αποτυχία μας θα ανοίξει το δρόμο στην ιδεολογία του μίσους και του ναζισμού που εκπροσωπείται από το 2012 στη Βουλή από τη Χρυσή Αυγή»

Υ.Γ.
Τι κάνει άραγε μια...."αριστερή"- "αντικαπιταλίστρια" στη Μέκκα της Πλουτοκρατίας και του Νεοφιλελευθερισμού;! Ρητορική ερώτηση βεβαίως για όποιον γνωρίζει στοιχειωδώς ότι οι "αριστεροί - μαρξιστές" σαν τη Δούρου, είναι και οι ποιοτικότεροι θιασώτες του Καπιταλισμού και του Κεφαλαίου.

Υ.Γ.2
Ο Λόρδος Βύρων πέθανε για την Ελλάδα και για την απελευθέρωσή του από τους μισανθρώπους Οθωμανούς. Τι σχέση έχει άραγε μια φανατική ανθέλληνας και υποστηρικτής των μουσουλμανικών ορδών από τα αφρικανικά και ανατολίτικα παράλια με τον Φιλέλληνα Λόρδος Βύρων και τον σκοπό του για την Ελλάδα;!

1 σχόλιο:

  1. Και αυτό τι σημαίνει Ρενούλα; ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ (ΠΡΟΔΟΤΕΣ) σαν και του λόγου σου. Γιαυτό έχετε χεστεί στο βρακάκι σας και παρακαλάτε τους "φονιάδες των λαών αμερικανοι". Εσεται ήμαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών