Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 22, 2015

Διαλύεται το "μαγαζί" του Σαμαρά... Κατασχετήριο στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού!


Νέα Χρεωκοπία - Κατασχετήριο στα κεντρικά γραφεία της ψοφοδεξιάς και δήμευση των λογαριασμών της!

Διαλυμένη πολυκατοικία γεμάτη με μπάζα μοιάζει η ΝΔ, καθώς τα χρέη με τα οποία είναι φορτωμένη την έχουν οδηγήσει στην πλήρη κατάρρευση.
Σήμερα το μεσημέρι κατέφθασε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και δήμευσης λογαριασμών του κόμματος από την εταιρεία Spot Thomson του Δημήτρη Μαύρου. Ο λόγος είναι ευνόητος, καθώς υπάρχουν ανεξόφλητες οφειλές του κόμματος προς την συγκεκριμένη εταιρεία. Σαν να μην έφτανε αυτό το ηχηρό χαστούκι για την παραπαίουσα απ’ όλες τις απόψεις και σ’ όλους τους τομείς ΝΔ, ήρθε μια ακόμη κατραπακιά, αφού κατέφθασε στην Συγγρού (όπου στεγάζεται το κόμμα) και το κατασχετήριο του κτιρίου από την τράπεζα στην οποία ανήκει.
Το κτίριο αρχικά ανήκε σε....
ιδιωτική εταιρεία (Μπάμπης Βωβός), μετά όμως από την πτώχευσή της περιήλθε στην ιδιοκτησία της τράπεζας, η οποία βλέπει τα ενοίκια να μένουν ανεξόφλητα. Εάν σ’ όλα αυτά προστεθούν και οι μη καταβαλλόμενοι μισθοί των υπαλλήλων του κόμματος, καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε την τραγική κατάσταση στην οποία έχει φέρει την ΝΔ ο Σαμαράς. Αφού κατέστρεψε την Χώρα στα 2,5 χρόνια της πρωθυπουργίας του, τώρα ο αποτυχημένος αυτός πολιτικάντης οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια και με το γράμμα του νόμου τη ΝΔ στην οριστική χρεωκοπία.
Μετά την πολιτική πτώχευση για τη ΝΔ έρχεται τώρα και η καθαρά οικονομική. Αναρωτιόμαστε, φυσικά, αν οι νόμοι, οι οποίοι είναι τόσο σκληροί για τις περιπτώσεις απλών ανθρώπων που χάνουν τα σπίτια τους λόγω της αδυναμίας τους να πληρώσουν τις δόσεις των δανείων, θα ισχύσουν στο έπακρο και στην περίπτωση της ΝΔ. Πολύ περισσότερο δε προσωπικά στον ίδιο τον Σαμαρά, ο οποίος είναι ο επικεφαλής του κόμματος. Η ηθική, τουλάχιστον, (αλλά και η νομική) πλευρά σ’ αυτή την περίπτωση οφείλει την δέσμευση της προσωπικής του περιουσίας για τα χρέη του κόμματος του οποίου αυτή την στιγμή ηγείται.
Καλή η αρχηγία σ’ ένα κόμμα για να κυβερνάς δικτατορικά, να καταστρέφεις τον Τόπο και να στήνεις σκευωρίες κατά του βασικού σου πολιτικού αντιπάλου, επειδή έτσι σε διέταξαν οι εντολείς σου από το εξωτερικό, αλλά ακόμη καλύτερο να αναλαμβάνεις και τις ευθύνες σου απέναντι στα χρέη αυτού του κόμματος. Εξάλλου, κάποιος ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι «της ανδρικής, της ευθείας σχολής» δεν μπορεί να συμπεριφέρεται όπως κάποιοι που ο Λαός μας αποκαλεί με πολύ υποτιμητικό τρόπο.
Θα αναλάβει, λοιπόν, τις ευθύνες του ο «άντρακλας» ο Αντωνάκης; Πολύ αμφιβάλλουμε…
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών