Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 08, 2015

Το "παρα-κράτος" με τις ευλογίες του κράτους της Αριστεράς έκαψε την Αθήνα και βεβήλωσε το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη - Φωτογραφίες

Γίναμε μάρτυρες ακόμη μια φορά βανδαλισμών δημόσιων και ιδιωτικών περιουσιών από τα "τσιράκια" του καθεστώτος. Από τους γνωστούς - αγνώστους που με την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία έχουν αποθρασυνθεί τόσο που έφθασαν στο σημείο να βεβηλώσουν το ιερότερο ίσως μνημείο της Χώρας,στην καλύτερα φυλασσόμενη περιοχή της Αθήνας.

Το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, μνημείο εις δόξα και τιμή όλων των "ανώνυμων" πεσόντων για την ελευθερία της Πατρίδος μας, βεβηλώθηκε από....
τα κακομαθημένα "παιδιά του συστήματος" με τον πλέον επαίσχυντο τρόπο και με φρασεολογία που προκαλεί εμετό.

Την ίδια ώρα μια διμοιρία ΜΑΤ και ακροβολισμένοι ασφαλίτες πέριξ της Βουλής, μπορούσαν να δουν και να συλλάβουν όλους τους βέβηλους. Ωστόσο όπως και στην περίπτωση των εκτρόπων στα Εξάρχεια και στη Στουρνάρη έξω από το Πολυτεχνείο η αστυνομία έμεινε απλά θεατής και διακριτικά επιτηρούσε να καίγεται η Αθήνα.

Την ίδια ώρα ο Πανούσης σχεδίαζε την επόμενη.... αρθρογραφία του, πιθανότατα στο ΒΗΜΑ της Κυριακής, καθώς ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών και αποφάσεων, για ανάσχεση όλων αυτών των δειλών και άθλιων υποκειμένων, δεν προτίθεται να κάνει, πιστός στο "δόγμα" της "εξομάλυνσης'!!!

Δείτε τις φωτογραφίες που προκαλούν αηδία και αναλογιστείτε αν έχετε μέρος ευθύνης αυτής της τραγικής κατάστασης λόγω της... ψήφου σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών