Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 16, 2015

Ο Τσίπρας, ο πολιτικός του μέντορας ΓΑΠ και η.... μνημονιακή συγκυβέρνηση της "κεντροαριστεράς"!

Γράφει ο Αινείας

"Τα βρήκαν...", "Στήριξη του Γιώργου Παπανδρέου στον Τσίπρα και την Κυβέρνηση". Αυτοί είναι οι κυρίαρχοι τίτλοι για τη συνάντηση του ΓΑΠ με τον Τσίπρα στο Μαξίμου, διάρκειας δύο ωρών, που έγινε με πρωτοβουλία του πρώτου και αφορούσε ενημέρωση επί της πορείας της οικονομίας και των διεθνών υποθέσεων της Ελλάδος.

Αν κρίνω δε από τις φωτογραφίες όλα ήταν "μέλι γάλα" και τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν, ενώ και η δήλωση του ΓΑΠ εξερχόμενου από το Μαξίμου είναι ενδεικτική του κλίματος σύμπλευσης των δύο πλευρών.

Μπορεί σε πολλούς να δημιουργούνται απορίες για πώς είναι δυνατόν μια "αριστερή" Κυβέρνηση να "τα βρίσκει" με τον βασικό καθοδηγητή και υπεύθυνο της έλευσης του εθνοκτόνου Μνημονίου στη Χώρα, ωστόσο θα σας θυμίσω τα εξής, σε περίπτωση που έχει κοντύνει η μνήμη σας:

1ον: Ο Τσίπρας έκανε προεκλογικό αγώνα με βάση το πρότυπό του, πατέρα του ΓΑΠ, Ανδρέα Παπανδρέου.

2ον: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει το κόμμα των....
απανταχού - απόκληρων σοσιαΛΗΣΤΩΝ - Παπανδρεϊκών, συνδικαλιστών και μη, όντας ο βασικός πυρήνας της κεντρικής διοίκησης του ελληνικού κράτους.


3ον:  Το σύνθημα του ΓΑΠ 'Λεφτά υπάρχουν" έγινε μέχρι και πρωτοσέλιδο στην κομματική "Αυγή".

4ον: Ο Τσίπρας παίζει το χαρτί για "δημοψήφισμα", ως μέτρο πίεσης της Ευρώπης. Πρώτος πήγε να το εφαρμόσει, ανεπιτυχώς ο ΓΑΠ.

5ον και σημαντικότερο. Και οι δύο εκλέχθηκαν για να βοηθήσουν το λαό και έκαναν την "kolotoumpa" προσπαθώντας να εξοντώσουν τον ελληνικό λαό.

Με βάση τα παραπάνω ο Τσίπρας συνάντησε τον... μέντορά του και έναν απλό πολιτικό..

Υ.Γ.
Συνάντηση πρώτα με τον μπάρμπα - Φώτη και στη συνέχεια με τον ΓΑΠ. Να δείτε που ψήνεται η...."ανανέωση" της Κυβέρνησης με εξωκοινοβουλευτικές και ..... ενδοκοινοβουλευτικές συμμαχίες, ώστε να...έρθει η πολυπόθητη συμφωνία που θα οδηγήσει νομοτελειακά σε...νέο εθνοκτόνο Μνημόνιο. Ο ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΣ ωστόσο θα μείνει στο... θεαθήναι της "κεντροαριστερής σύμπνοιας" για το καλό της Χώρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών