Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 04, 2015

15 πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ απαιτούν την παραίτηση Σαμαρά... Αυτοί ξέρουν!


15 πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ απαιτούν την παραίτηση Σαμαρά... Αυτοί ξέρουν!

Και επισήμως, πλέον, επιβεβαιώθηκε η κίνηση πρώην Βουλευτών της ΝΔ να ζητήσουν ουσιαστικά την παραίτηση του Σαμαρά και την εκλογή νέας ηγεσία, δια μέσω της διεξαγωγής ενός Συνεδρίου του κόμματος. Με ανοιχτή τους επιστολή, 15 πρώην Βουλευτές και στελέχη της ΝΔ (συγκεκριμένα οι Βλαχογιάννης Ηλίας, Βογιατζής Παύλος, Καρυπίδης Αναστάσιος, Κόλλιας Κωνσταντίνος, Κοντογιάννης Γιώργος, Κουτσογιαννακόπουλος Κωνσταντίνος, Κουτσούμπας Ανδρέας, Κωνσταντινίδης Ευστάθιος, Κωνσταντόπουλος Γιώργος, Νταβλούρος Αθανάσιος, Παπασιώζος Κωνσταντίνος και Πατριανάκου Φεβρωνία) ζητούν την διεξαγωγή Συνεδρίου.
Όπως γράφουν χαρακτηριστικά: «Ενός Συνεδρίου ανοικτού, χωρίς αποκλεισμούς και διαχωρισμούς. Επιβάλλεται και πρέπει να γίνει μια νέα δυναμική επανεκκίνηση και.....
ανασυγκρότηση της παράταξής μας, μέσα από συγκεκριμένες αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων και του Συνεδρίου. Σ' αυτή την ενωτική προσπάθεια καλούμε πρώτος να ανταποκριθεί, ο Πρόεδρός μας Αντώνης Σαμαράς. Καλούμε να ανταποκριθούν όλα τα στελέχη που αναδείχθηκαν απ' αυτήν την παράταξη και της οφείλουν την πολιτική τους ύπαρξη. Καλούμε όλους να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και με γνώμονα την ενότητα του χώρου μας, να εργασθούμε συλλογικά για την επόμενη μέρα. Κανείς δεν δικαιούται να αρνηθεί τη συνεισφορά του στο αύριο της παράταξής μας».
Εμμέσως, πλην σαφώς, το μήνυμα που δίνεται στον Σαμαρά είναι ξεκάθαρο: Ξεκουμπίσου από την αρχηγική καρέκλα, μπας και δει το κόμμα μια άσπρη μέρα. Ο ίδιος ο Σαμαράς, βεβαίως, «δεν ιδρώνει το αυτί του» με κάτι τέτοια, καθώς μοναδικός του σκοπός παραμένει η παραμονή στην ηγεσία της ΝΔ. ακόμα κι αν αυτό οδηγήσει (που θα οδηγήσει) στην περαιτέρω συρρίκνωση του κόμματος.
Κάτι το οποίο διαφαίνεται ξεκάθαρα στην αποδοκιμαστική διάθεση ολοένα και περισσότερων πρώην ψηφοφόρων και υποστηρικτών της ΝΔ απέναντι στην μέχρι πρότινος επιλογή τους.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών