Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 23, 2015

Μιχελογιαννάκης: "Το 3ο Μνημόνοιο του ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει ή εμφύλιο ή γιγάντωση της Χρυσής Αυγής"

Χαρακτηρίζεται, και δικαίως ενίοτε, ως "γραφικός" καθώς έχει προκαλέσει αρκετές φορές με τα σχόλια του και τις πράξεις του. Ωστόσο σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί "μη γνώστης" των πολιτικών δεδομένων της χώρας.

Ένας γυρολόγος των κομμάτων (ΠΑΣΟΚ - Δημαρ - ΣΥΡΙΖΑ) που ήταν από τους ελάχιστους βουλευτές του Κοινοβουλίου που ήξερε τι ψήφιζε κάθε φορά, καθώς διαβάζει τα νομοσχέδια λέξη προς λέξη.

Σήμερα φιλοξενήθηκε σε εκπομπή στον ΣΚΑΙ και του ζητήθηκε να πει την άποψη του για τη νέα φοροεπιδρομή που ετοιμάζει να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ, ήτοι το νέο Μνημόνιο, στο οποίο θα περιλαμβάνεται κανονικά ο ΕΝΦΙΑ, αυξήσεις σε...
βασικά προϊόντα μέσω της αύξησης του συντελεστή ΦΠΑ, κατάργηση συμβάσεων, μείωση συντάξεων και φυσικά καμιά αύξηση στον κατώτατο μισθό και σε ουδεμία περίπτωση επαναφορά του 13ου μισθού.

Η απάντησή του στον οικοδεσπότη που έκανε την ερώτηση δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας:
"Φυσικά και δεν πρόκειται να ψηφίσω αυτά τα μέτρα. Αν έρθει αυτό το νέο Μνημόνιο πάμε είτε για εμφύλιο, είτε θα εκτοξευτούν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής...".

Σιωπή από τον οικοδεσπότη και γρήγορη στροφή της συζήτησης στον.... Τσίπρα καθώς ο κρητικός βουλευτής είπε μια τεράστια αλήθεια.
Ότι αν έρθει το 3ο Μνημόνιο που να περιέχει αυτά τα μέτρα, με τους πολίτες εν μέσω αθρόας λαθρομετανάστευσης, οικονομικής ανέχειας και καταστρεπτικής ανεργίας, να καλούνται να το... εφαρμόσουν τότε οδηγούμαστε μετά βεβαιότητος σε... Επανάσταση.

Όμως επειδή η νοοτροπία του πληθυσμού είναι... ειρηνική, η Επανάσταση θα εκδηλωθεί σε άλλες μορφές. Έτσι η πολιτικοκοινωνική Επανάσταση μοιάζει πιο πιθανή από ποτέ, με την Χρυσή Αυγή να είναι ο μοναδικός φορέας που θα ενσαρκώσει το όραμα των Ελλήνων για αλλαγή των πάντων και ριζική αναδόμηση ολόκληρης της πατρίδας.

Όντως ο Μιχελογιαννάκης έχει απόλυτο δίκιο... 3ο Μνημόνιο = Επανάσταση και πιο κοντά στην εξουσία η Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών