Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 24, 2015

"Κατάληψη" του κέντρου της Θεσσαλονίκης από τους Χρυσαυγίτες... Πρωτοπόρα η Εθνικιστική Νεολαία του Κινήματος - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ενημερωτική δράση στην Πλατεία Αριστοτέλους και πορεία στο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το Σάββατο 23 Μαΐου η Τ.Ο. Θεσσαλονίκης του Λαϊκού Συνδέσμου.
Με πρωτοπόρο το Μέτωπο Νεολαίας και το βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης, Γραικό Φώτιο,  φίλοι και συναγωνιστές του Κινήματος συμμετείχαν μοιράζοντας φυλλάδια και ενημερώνοντας τους περαστικούς για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για όλα τα...
σημαντικά ζητήματα της επικαιρότητας. Στο ύψος της οδού Τσιμισκή απλώθηκε ένα πανό με το σύνθημα «ΟΧΙ Φυλακές για τους Εθνικιστές»

Το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, συνειδητοποιώντας τα αδιέξοδα και τις αδυναμίες του βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Γνωρίζουν ότι μόλις αποκαλυφθεί η μεγάλη απάτη, ο κόσμος θα στραφεί μαζικά προς το μόνο γνήσιο Λαϊκό Κίνημα. Ο αποκλεισμός που έχει επιβληθεί στη Χρυσή Αυγή, από όλα τα καθεστωτικά μέσα, στοχεύει στη φίμωση και τη διαστρέβλωσή των θέσεων μας. Η απάντήση μας δίνεται στο δρόμο, εκεί που χτυπάει η καρδιά του ελληνικού λαού, σε άμεση επαφή με τους πολίτες και ενημέρωση σε προσωπικό επίπεδο, αυτό που κανένας μνημονιακός πολιτικάντης δεν τολμάει να κάνει.
 
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία, χωρίς φυσικά να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην κυκλοφορία, φωνάζοντας συνθήματα και ενημερώνοντας καταστηματάρχες και πελάτες. Ειδικά το εμπορικό κέντρο της πόλης, όπου τα μαγαζιά κλείνουν το ένα μετά το άλλο, η ελπίδα που ευαγγελίζονταν η σημερινή κυβέρνηση προεκλογικά, αποδείχτηκε ένα μεγάλο ψέμα.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος συνεχίζει τον Αγώνα για μια πραγματικά ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα, στην θέση που δικαιωματικά της ανήκει στην Ευρώπη και στον κόσμο. 

– See more at: http://www.xathess.gr/index.php/enimerosi/view/3065#sthash.j8HpsFsM.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών