Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 21, 2015

Το σχολείο του Σόρος έβγαλε το πόρισμα: "Δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί η Χρυσή Αυγή!"


Το σχολείο του Σόρος έβγαλε το πόρισμα: Δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί η Χρυσή Αυγή!

Άλλο ένα άρθρο περί των αιτιών της ανόδου της Χρυσής Αυγής δημοσιεύτηκε, στα πλαίσια πάντα του δημοσίου διαλόγου μεταξύ πλουτοκρατών, υπαλλήλων των πλουτοκρατών και κοινών πολιτικών απατεώνων, προκειμένου να εξευρεθεί λύση αρεστή στη διεθνή τοκογλυφία. Αυτή τη φορά πηγή του άρθρου είναι το σχολείο του γνωστού διεθνούς κερδοσκόπου, Τζορτζ Σόρος, και συντάκτριες δύο ελληνίδες, λέκτορες αγγλικών πανεπιστημίων.
Η άποψη των δύο λεκτόρων είναι ομολογουμένως εγγύτερα στην πραγματικότητα από την μέση καθεστωτική άποψη της «οικονομικής κρίσεως», αφού θέτει το ζήτημα ευρύτερα, καταλήγοντας στο ότι η....
Χρυσή Αυγή παρέχει την «εθνικιστική λύση» στα πολλαπλά ερωτήματα του σήμερα. Αν στην ανάλυσή τους προσέθεταν το αδιέξοδο των υπολοίπων λύσεων, δεδομένου ότι αυτές είναι υλιστικές και εν τέλει μοιραία καταλήγουν σε «Τσοχατζόπουλους», ίσως και να μπορούσε αυτή να αποτελέσει αφετηρία για συζήτηση.
Το πραγματικά σημαντικό σημείο του άρθρου είναι οι προτάσεις λύσεων από τις εν λόγω καθηγήτριες, που πραγματικά φανερώνει το αδιέξοδο του καθεστωτικού αγώνα ενάντια στη Χρυσή Αυγή. Οι καθηγήτριες σημειώνουν, λοιπόν, ότι ενδεχόμενη απαγόρευση «ενέχει τον κίνδυνο να είναι στην καλύτερη προσωρινή και στη χειρότερη να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα, αυξάνοντας τη δημόσια στήριξη του κόμματος».
(Για όσους έχουν αμφιβολία ότι το σχέδιο της ΝΔ ήταν να απαγορεύσει την ύπαρξη της Χρυσής Αυγής, θυμίζουμε απλώς την δήλωση Βορίδη ότι «εμείς την Χρυσή Αυγή την βγάζουμε εκτός νόμου και ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ»!)
Τι αντιπροτείνουν, λοιπόν, οι καθηγήτριες ως λύση για την αντιμετώπιση του Εθνικισμού και συγκεκριμένα της Χρυσής Αυγής; Ιδού: «Μια μόνιμη λύση θα πρέπει να περιλαμβάνει μακροπρόθεσμες πολιτικές που θα οδηγήσουν προς την καλλιέργεια μιας περισσότερο ανεκτικής κουλτούρας αποδοχής των δικαιωμάτων συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων, με τις οποίες μπορεί κάποιος να διαφωνεί, στην ελεύθερη και ειρηνική έκφραση της γνώμης τους και του δικαιώματός του να διεκδικούν την εξουσία. Αυτό μπορεί να διευκολυνθεί μόνο με την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση και την ενασχόληση των πολιτών με τα κοινά»
Δηλαδή γενικόλογες, αόριστες και κυρίως αδιέξοδες, αφού δεν υπάρχει ακόμα τρόπος διδασκαλίας που να πείθει, ώστε να αποδεχτεί ένας Λαός να κυβερνάται από απατεώνες, που σχεδιάζουν τον οικονομικό, δημογραφικό και κυριολεκτικό θάνατό του. Ούτε υπάρχει κουλτούρα που να καθιστά κάποιον χαρούμενο όταν υποβαθμίζεται η γειτονιά του, δολοφονούνται συμπατριώτες του και ο «λευκός θάνατος» πλασάρεται στα παιδιά του. Αυτό δεν λέγεται ούτε κουλτούρα, ούτε παιδεία, αλλά μαρξιστική «λοβοτομή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών