Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 06, 2015

Μια οφειλόμενη απάντηση στον πολυθεσίτη και συκοφάντη Κούλογλου


Μια οφειλόμενη απάντηση στον πολυθεσίτη και συκοφάντη Κούλογλου

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος  δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου πολέμιος της Χρυσής Αυγής, κυρίως με συκοφαντικά και αβάσιμα δημοσιεύματα, δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει, για μία ακόμη φορά χολή κατά του κινήματος μας. Με την νέα του ιδιότητα του του Ευρωβουλευτή (αντικατέστησε πρόσφατα τον υπουργοποιηθέντα Κατρούγκαλο), πραγματοποίησε σήμερα (5/5) εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο με θέμα: "Νεο-ναζί. Ολοκαύτωμα μνήμης". Μεγάλο μέρος της εκδηλώσεως το αφιέρωσε στην προσπάθειά του να πείσει το ακροατήριο πως υπάρχει "μυστική σύνδεση" "μεταξύ της ανόδου του "νεοναζιστικού" κόμματος Χρυσή Αυγή, των εγκλημάτων πολέμου και της τρέχουσας πολιτικής καταστάσεως στην Ελλάδα".
Όπως ήταν αναμενόμενο, η πρόκληση αυτή δεν....
έμεινε αναπάντητη από τους Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου οι οποίοι, συνέταξαν το κείμενο που ακολουθεί και το έστειλαν, μεταφρασμένο στα Αγγλικά σε όλους τους Ευρωβουλευτές και τους βοηθούς τους.
O άρτι αφιχθείς Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κούλογλου, γνωστός για την εμπάθεια του προς το κόμμα της Χρυσής Αυγής με δημοσιεύσεις στην Ελλάδα άρθρων που περιέχουν σωρεία ψευδών και φυσικά αστήριχτων κατηγοριών, απεφάσισε πως ήλθε η ώρα να παρουσιάσει και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την κατάπτυστη προπαγάνδα του. Μη έχοντας το παραμικρό πολιτικό επιχείρημα να παρουσιάσει, απλώς για να πει κάτι εναντίον μας, προσπαθεί να φορτώσει όλα τα εγκλήματα που διέπραξε ο Χίτλερ, σε εμάς, οι οποίοι τότε δεν είχαμε ακόμη γεννηθεί. Τόσο ο Αρχηγός όσο και τα στελέχη του κόμματος, έχουμε διακηρύξει κατ επανάληψη πως δεν είμαστε οπαδοί μιας θεωρίας η οποία έχει πεθάνει εδώ και 70 χρόνια και έχει καταδικαστεί όπως και οι πράξεις τους από την ιστορία.
Όπως όμως δεν είμαστε εμείς νεοναζί, άλλο τόσο δεν είναι δημοκράτες ο κ. Κούλογλου και οι αντίπαλοι μας. Διότι εάν ήταν δημοκράτες, δεν θα αδιαφορούσαν για τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την πολιτική δίωξη και τις παράνομες φυλακίσεις του αρχηγού, βουλευτών  και οπαδών του τρίτου σε δύναμη πολιτικού κόμματος στην Ελλάδα, χωρίς να έχουν διαπράξει, όπως όλοι πλέον γνωρίζουν, κάποιο ποινικό αδίκημα.
Εάν ήταν δημοκράτες, δεν θα καταλήστευαν τον ελληνικό λαό, ούτε θα επέτρεπαν να εξαθλιωθεί αυτός οικονομικά.
Εάν ήταν δημοκράτες δεν θα αντεχόντουσαν την σύγχρονη γενοκτονία κατά των Ελλήνων, 7000 από τους οποίους έχουν αυτοκτονήσει διότι δεν είχαν χρήματα να πληρώσουν τα χρέη που οι ξένοι τοκογλύφοι απαιτούσαν να πληρωθούν αμέσως.
Εάν ήταν δημοκράτες δεν θα επέτρεπαν να πεθαίνουν οι συμπατριώτες τους, οι Έλληνες διότι, εκείνοι οι οποίοι πάσχουν από σοβαρά νοσήματα δεν έχουν τα χρήματα να πληρώσουν τα φάρμακα τους.
Εάν ήταν δημοκράτες δεν θα ψήφιζαν το μνημόνιο και νόμους, οι οποίοι κατέστρεψαν την υγεία, την παιδεία, την κοινωνική ασφάλιση, την άμυνα, την δημόσια ασφάλεια και την εκχώρηση της εθνικής ανεξαρτησίας.
Εάν ήταν πραγματικοί δημοκράτες θα το θεωρούσαν ζήτημα τιμής και θα προσπαθούσαν να εξιχνιάσουν την στυγερή δολοφονία δυο νεαρών εθνικιστών του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη.
Τέλος, εάν ήταν πραγματικοί δημοκράτες και όχι υπηρέτες ξένων συμφερόντων, δεν θα δολοφονούσαν, οι ίδιοι, την δημοκρατία στην χώρα που την γέννησε, δηλαδή την Ελλάδα.
Σας απαντήσαμε λοιπόν γιατί παρά τις διώξεις που υφίσταται η Χρυσή Αυγή οι Έλληνες εξακολουθούν να την στηρίζουν. Πολύ απλά διότι είμαστε η μοναδική και πραγματική ελπίδα τους. Μετά τα παραπάνω οποιοιδήποτε πιστέψουν τα όσα ψέματα ακούσουν από τον κ. Κούλογλου εις βάρος μας, δεν θα έχουν δικαίωμα να επικαλεσθούν το άλλοθι ότι παραπλανήθηκαν, διότι δεν είχαν τις κατάλληλες πληροφορίες.
ΥΓ.  Αντί να ασχολείται ο κ. Κούλογλου με τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή, καλό και χρήσιμο θα ήταν να ασχοληθεί με τα νέα του καθήκοντα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η παραπάνω αντίδραση των Ευρωβουλευτών μας, έστειλε σαφές μήνυμα προς τους νυν αλλά και τους επίδοξους συκοφάντες του Κινήματος πως ο χρόνος της παντοδυναμίας της προπαγάνδας τους έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Τώρα έχουν απέναντι τους όχι τους φοβισμένους εκπρόσωπους της ψοφοδεξιάς που έτρεμαν να μη χαρακτηρισθούν ως "φασίστες" και δεν αντιδρούσαν σε οποιαδήποτε προσβολή και αν τους έκαναν.
Απέναντι τους είναι οι Έλληνες εθνικιστές οι οποίοι, όχι μόνο δεν αισθάνονται ένοχοι για κάτι, όχι μόνο δεν αισθάνονται τον παραμικρό δισταγμό να υπερασπισθούν την ιστορική αλήθεια και την αξιοπρέπεια τους αλλά, θεωρούν υποχρέωσή τους, να είναι οι ίδιοι κατήγοροι εκείνων οι οποίοι έφεραν την χώρα και τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση.
Την αλήθεια αυτή θα την αντιλαμβάνονται οι εχθροί και οι αντίπαλοι μας, οσάκις ενεργούν με τρόπο που δείχνει πως μας θεωρούν εύκολο πολιτικό στόχο. Τότε θα διαπιστώσουν πως είμαστε "σκληρά καρύδια" για τα δόντια τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών