Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 20, 2015

Λαθρομετανάστευση και Σύριζα: Επειδή βουλιάζει το Μπαγκλαντές πρέπει να βουλιάξει και η Ελλάδα!

Λόγια του αέρα αποδείχτηκαν οι εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα πιέσει την Ευρώπη προκειμένου να λυθεί κατά κάποιο τρόπο το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, το οποίο απασχολεί τον Ελληνικό Λαό και έχει σοβαρές επιπτώσεις στην εθνική και κοινωνική ζωή. Η εξαγγελία του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι θα τους δώσει ταξιδιωτικά έγγραφα να πάνε στην Ευρώπη αποσύρθηκε μέσα σε λίγα λεπτά και ύστερα σιωπή.

Ο τρόπος με τον οποίο βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ κόμμα προστάτης των λαθρομεταναστών εδώ και δεκαετίες το μεγάλο αυτό εθνικό ζήτημα είναι επικίνδυνος.

Για να είμαστε δίκαιοι οι λαθρομετανάστες δεν ήρθαν τους 3 μήνες που κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ και την μεγάλη ευθύνη φέρουν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. που κυβέρνησαν τον τόπο τις δύο τελευταίες δεκαετίες, κατά τις οποίες πραγματοποιήθηκε η εισβολή στην πραγματικότητα γιατί αυτό είναι η παράνομη είσοδος εκατομμυρίων αλλοδαπών στην Πατρίδα μας.

Μέσα στα πλαίσια της επιχειρηματολογίας ενός διεθνισμού που δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να γίνουν οι Έλληνες μειοψηφία μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα ακούγεται κάθε είδους παραλογισμός. Συγκεκριμένα, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση βουλευτού της Χρυσής Αυγής, υπουργός της κυβερνήσεως και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είπε μεταξύ άλλων ότι έχουμε και “περιβαλλοντολογικούς πρόσφυγες”, αναφερόμενος στους...
κατοίκους εκείνους του Μπαγκλαντές, οι οποίοι εισέρχονται παράνομα στην Πατρίδα μας επειδή υποχωρεί το έδαφος του Μπαγκλαντές και βουλιάζει μέσα στην θάλασσα!

Για όσους δεν το ξέρουν το Μπαγκλαντές είναι μία χώρα με έκταση ίση με την Ελλάδα και πληθυσμό… εκατό πενήντα εκατομμύρια!!! Αυτό το επιχείρημα πραγματικά αφήνει άναυδο κάθε λογικό άνθρωπο. Εάν βουλιάξει κι άλλο έδαφος του Μπαγκλαντές δηλαδή έχουμε εμείς οι Έλληνες υποχρέωση να τους δεχτούμε στην Ελλάδα;!!! Το παράδοξο όμως είναι που βρίσκεται το Μπαγκλαντές και που η Ελλάδα; Το Μπαγκλαντές ευρίσκεται ανατολικά των Ινδιών, το οποίο σημαίνει ότι για να έλθουν στην Ελλάδα πρέπει να περάσουν κατά σειράν από τις χώρες, χώρες που δεν… βουλιάζουν, Ινδία, Πακιστάν, Αφγανιστάν, Ιράν και Τουρκία. Σε όλες αυτές τις χώρες δεν βρήκαν στέρεο έδαφος; Στέρεο έδαφος έχει μόνον η Ελλάδα; Πρέπει δηλαδή στην πραγματικότητα να διανύσουν αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα για να φτάσουν στην Πατρίδα μας και το ταξίδι αυτό απαιτεί χρήμα. Χρήμα με το οποίο θα μπορούσαν να ζήσουν άνετα επι παραδείγματι στην Ινδία, αλλά δεν το κάνουν… Γιατί; Για τον απλούστατο λόγο ότι όλα αυτά τα κράτη από τα οποία περνούν δεν τους θέλουν ή αυτοί δεν θέλουν να μείνουν σε αυτά. Έτσι περνούν ανενόχλητοι στην Ελλάδα, την γεμάτη προβλήματα και σχεδόν χρεοκοπημένη, όπου τους περιμένει η στοργική αγκάλη των “αντιρατσιστών” με το αζημίωτο του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί να μη ξεχνάμε την δραστηριοποίηση με αρκετά εκατομμύρια ευρώ των περίφημων ΜΚΟ. Στις οποίες ΜΚΟ πρωταγωνιστές είναι οι επαγγελματίες αντιρατσιστές της αριστεράς, αλλά και όχι μόνον… Υπάρχουν και αρκετοί αστέρες της φιλελεύθερης παρατάξεως, που ασχολούνται με το κερδοφόρο αυτό άθλημα!

“Υ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών