Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 18, 2015

"Κόκκινη" Δημοσκόπηση... Συσπείρωση 82% η Χρυσή Αυγή, διαλύεται η ΝΔ με συσπείρωση 48%..

Γράφει ο Αινείας

Τελικά η δημοσκόπηση της Prorata για λογαριασμό του ραδιοσταθμού "Κόκκινο" είχε περισσότερες αποκαλύψεις από αυτές που αναφέρθηκαν προηγουμένως.

Βλέποντας ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο της δημοσκόπησης που είναι οι "συσπειρώσεις κομμάτων", και που αποτελούν το καλύτερο δείγμα για την απήχηση των κομμάτων και την πιστότητα των ψηφοφόρων τους εξάγεται το απλό συμπέρασμα:
Η Χρυσή Αυγή έχει τους πιο ΠΙΣΤΟΥΣ και ΕΤΟΙΜΟΥΣ ψηφοφόρους, χαοτικά μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ με τα "αποκόμματα" της δεξίας δεν υπάρχει καμιά σύγκριση καθώς η ΝΔ κυριολεκτικά είναι... σκορποχώρι, αφού η συσπείρωση της είναι η χαμηλότερη από ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ακόμη και από αυτή του διαλυμένου "ΠΑΣΟΚ" και δεν κρατά ούτε ....
1 στους 2 ψηφοφόρους της, από τις προηγούμενες εκλογές..

Εξίσου ανησυχητικό για το καθεστώς θα πρέπει να θεωρείται ότι παρά την προπαγάνδα των ΜΜΕ ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει χαμηλά στη συσπείρωση, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ χάνουν την πλειοψηφία των προηγούμενων ψηψφοφόρων τους προς...."άγνωστη κατεύθυνση".

Ή μαλλον για να το πούμε καλύτερα... Η "άγνωστη κατεύθυνση" είναι... η επάρατη - "φασιστική" Χρυσή Αυγή που απείλει ευθέως πια την κυριαρχία του "συνταγματικού τόξου".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών