Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 13, 2015

Ο αγώνας των Εθνικιστών Εκπαιδευτικών για τον επανελληνισμό της Παιδείας συνεχίζεται….

Η 10η Ιουνίου 2015 αποτελεί για την ελληνική παιδεία μία πολύ σημαντική ημερομηνία. Είναι η μέρα που, για πρώτη φορά στην ιστορία του εκπαιδευτικού συνδικαλιστικού κινήματος, ένα εθνικιστικό ψηφοδέλτιο διεκδίκησε την ψήφο των εκπαιδευτικών για την ανάδειξη των αντιπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας της Ελλάδας, στις εκλογές του Συλλόγου Δασκάλων/Νηπιαγωγών Υπαίθρου Ν. Θεσσαλονίκης. Για πρώτη φορά σε παρόμοιες εκλογές, οι Έλληνες Εθνικιστές εκπαιδευτικοί αντιπαρατέθηκαν ευθέως με το καρκινοπαθές μόρφωμα του κρατικού, κρατικοδίαιτου και συστημικού αριστεροδέξιου εκπαιδευτικού συνδικαλισμού και έδωσαν την ευκαιρία σε δασκάλους και νηπιαγωγούς να εκφραστούν εθνικά, μέσα από το ψηφοδέλτιο του ΕΜΕ. 
Η βασική θέση του Εθνικιστικού Μετώπου Εκπαιδευτικών ήταν και αυτονόητη και αναγκαία: «ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ». Με άλλα λόγια, ζητούμε να ....
εφαρμοστούν οι βασικές αρχές για την Παιδεία, όπως αυτές περιγράφονται και ορίζονται τόσο στον Ν.1566/85 όσο και στο ελληνικό Σύνταγμα, για να ξαναγίνει η Παιδεία ελληνική και να εξυπηρετεί τις ανάγκες του έθνους, όπως είναι ο προορισμός της.

Η κάθοδός μας έσπειρε τον πανικό, τόσο στα γνωστά αριστερά απολιθώματα, όσο και στους αριστεροδέξιους συνεταίρους τους. Μας απείλησαν ευθέως, προσπάθησαν να μας τρομοκρατήσουν, μας συκοφάντησαν, επιστράτευσαν όλη την παρακαταθήκη λάσπης που διέθεταν, στην απέλπιδα προσπάθειά τους να μας εμποδίσουν να κατεβάσουμε ψηφοδέλτιο, φτάνοντας στο σημείο - όπως μαρτυρούσαν τα συνθήματα που είχαν γραφεί από βραδύς στο χώρο του σχολείου όπου γίνονταν οι εκλογές - να μας απειλούν με φυσική εξόντωση, αν τολμούσαμε να συμμετάσχουμε στις εκλογές, ξεκαθαρίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο πώς εννοούν τη δημοκρατία και τις δημοκρατικές διαδικασίες. Η συμπεριφορά αυτή ούτε μας εξέπληξε ούτε μας προβλημάτισε. Έχουμε κατανοήσει εδώ και πολύ καιρό πώς εννοούν τη δημοκρατία και τις δημοκρατικές διαδικασίες, όλοι αυτοί οι γιαλαντζή δημοκράτες.

Η απάντησή μας ήταν η συμμετοχή μας στις εκλογές εναντίον όλων, η παρουσία μας στο χώρο των εκλογικού κέντρου, η διανομή του υλικού στους εκλογείς, και η υπόσχεση που τους δώσαμε πρώτη φορά στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου για τα υπηρεσιακά συμβούλια και ανανεώσαμε τώρα: «Θα μας βρίσκετε συνέχεια μπροστά σας, να μας βλέπετε και να σας κόβεται η όρεξη».
Το Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών δεν εξέλεξε αντιπρόσωπο για τη Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Αυτό που είναι σημαντικό είναι πως ο χώρος της Παιδείας άρχισε να αλλάζει και αυτό θα γίνεται πιο έντονα αισθητό, με το χρόνο. Εμείς θα είμαστε πάντα εκεί, εναντίον όλων όσων αντιμάχονται το έθνος των Ελλήνων, αγωνιζόμενοι για μια εθνική παιδεία και για έναν Έλληνα δάσκαλο που θα έχει στην κοινωνία τη θέση και το ρόλο που του αξίζει.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εκπαιδευτικούς που έκαναν την υπέρβαση και στήριξαν το ψηφοδέλτιο του Εθνικιστικού Μετώπου Εκπαιδευτικών, δηλώνοντας με τον τρόπο τους πως είναι δίπλα μας σ’ αυτόν τον ανυποχώρητο αγώνα. 
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς τους αριστεροδέξιους μαϊντανούς της εκπαίδευσης, που μας έκαναν τη χάρη και ασχολήθηκαν μαζί μας τόσο πολύ, ώστε να μας κάνουν γνωστούς σε όλη την Ελλάδα, δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό όχι μόνο πόσο μας φοβούνται και μας υπολογίζουν αλλά και με ποιο τρόπο υπηρετούν μια ξεβράκωτη δημοκρατία, που τους ανέχεται. Από την πλευρά μας, λυπούμαστε που δεν μπορούμε να ανταποδώσουμε τη χάρη και να ασχοληθούμε με τη θλιβερή συνδικαλιστική τους ύπαρξη, καθώς τους θεωρούμε και ασήμαντους και γραφικούς. Και επειδή γνωρίζουμε ότι τους πειράζει πολύ…
Ζήτω η Νίκη
Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών