Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 25, 2015

ΟΡΘΑ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ

simaiesx.a__article
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Γνωρίζεται όλοι σας, φαντάζομαι, τον δημοσιογράφο κ. Παπαδημητρίου, αυτήν την φαλακρή «ευφυΐα», που έχει πέρα από τα οικονομικά, γνώμη κατά παντός επιστητού. Γράφει ο εν λόγο δημοσιογράφος στη χθεσινή, 23-6-015 «Καθημερινή». «Η πατριδοκαπηλία υπήρξε πάντοτε χαρακτηριστικό των ακροδεξιών. Το «κράτος της Δεξιάς» και ο παραδοσιακός εθνικόφρων ψηφοφόρος κατηγορούσε όλους τους άλλους. Πάντοτε «εις το όνομα της πατρίδας». Η πατριδοκαπηλία ενέπνευσε την καθημερινότητα των δικτατόρων του ’67. Με αποτέλεσμα, μετά το 1974 οι....
πατριδοκάπηλοι μαζεύτηκαν. Ο μεγάλος Καραμανλής επεδίωξε τη μεγάλη συναίνεση. Ο Ανδρέας τη λαϊκή συμπαράταξη. Ο Μητσοτάκης την επιστροφή φιλελεύθερων αντιλήψεων. Ο Σημίτης τον εκσυγχρονισμό της κοινωνίας./ Τα δύσκολα αυτά χρόνια της κρίσης και των μνημονίων, η διχαστική ύβρις επανήλθε. Αρχικώς από τους ακροδεξιούς που έβλεπαν τους «ξένους» και το «παγκόσμιο σιωνιστικό κεφάλαιο» να επιδιώκουν την «υποδούλωση της πατρίδας».
Υπάρχει και άλλο ρεπορτάζ στο ίδιο φύλλο, του κ. Έλλις, που μιλά απαξιωτικά για τη Χρυσή Αυγή, καθώς και της κ. Μάνδρου, αλλά λόγω οικονομίας χώρου δεν θα τα αναφέρω.
Η ανυπαρξία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και γενικά η ανυπαρξία της συστημικής αντιπολίτευσης, καθιστά την Χρυσή Αυγή ως το μόνο πραγματικό λαϊκό κίνημα που δρά για τα συμφέροντα της Ελλάδος. Υπάρχουν και οι φαντασμένοι κουκουέδες, αλλά αυτοί δρουν μόνο σε θεωρητικό επίπεδο, μέσω μιας ιδεολογίας που έχει καταρρεύσει προ πολλού, άντε να κατέβουν με το στανιό και σε καμιά ανούσια συγκέντρωση.
Στον αντίποδα της αντιπολίτευσης, η κυβέρνηση, απώλεσε χθες και την τελευταία αξιοπιστία που μπορεί να είχε απέναντί της και ο πλέον ανενημέρωτος πολίτης της Χώρας μας. Έπεσε, θα έλεγα, το οχυρό των ρόζ αντιμνημονιακών επαναστατών. Μάλλον έπεσε αφού μόνο του πυροβολήθηκε. Το πολιτικό κατεστημένο της Χώρας μας, πληγώθηκε εξ ολοκλήρου πλέον, αγαπητοί αναγνώστες. Πληγωμένη είναι και η Χρυσή Αυγή από τον άδικο πόλεμο που υφίσταται. Πληγωμένη, αλλά αμόλυντη. Αυτό όμως που ενοχλεί περισσότερο το πολιτικό κατεστημένο της Χώρας μας, είναι ότι, όλοι γνωρίζουν πλέον πόσο δίκιο είχαν οι Έλληνες Εθνικιστές, όταν κακολογούσαν τους πολιτικάντηδες του Τόπου μας. Περί αυτού θα αναφερθώ σήμερα. Έχει βαλθεί το πολιτικό «σύστημα», της Χώρας μας να εξορκίσει το «κακό», δηλαδή τη Χρυσή Αυγή, με κάθε τρόπο. Μετά την κωλοτούμπα του Σύριζα και το «ξεβράκωμά» του στις Βρυξέλλες, αλλάζει άρδην ο συσχετισμός των πολιτικών δυνάμεων της Χώρας μας. Ενδεικτικό του κλίματος που πρόκειται να επικρατήσει σε μείζονα βαθμό αυτή τη φορά, είναι η συγχρονισμένη επίθεση εναντίων μας, από τις φυλλάδες και μάλιστα με πολλαπλά άρθρα κάθε φορά.
Είναι βέβαιο ότι τα ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών θα τύχουν άλλης πορείας, ανοδικής πλέον, και αυτό είναι που φοβίζει περισσότερο τους αντιπάλους μας. Είναι επίσης βέβαιο ότι θα ενταθεί ο πόλεμος εναντίον της Χρυσής Αυγής. Γι’ αυτό και εφιστώ την προσοχή όλων σας.
Οι μέρες που έρχονται θα είναι δύσκολες για την πατρίδα μας. Μόνο με αγώνα και πίστη θα μπορέσουμε να κρατηθούμε ορθοί, ώστε να πράξουμε τα αυτονόητα για το πληγωμένο Έθνος μας. Η ώρα ζυγώνει για όλους μας!
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΟΡΘΑ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών