Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 24, 2015

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: Ο ΛΕΝΙΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ’ΓΙΝΕ… ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ

lafazanis
Γράφει ο Αντίοχος

«Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία άρα δεν μπορώ να σχολιάσω ακόμα κάτι». Έτσι απήντησε ο μ-λ Λαφαζάνης στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων που ήταν έξω από το υπουργείο ΠΑΠΕΝ.
Και βέβαια, συμφωνία μπορεί να μην υπάρχει ακόμα, υπάρχει όμως η… κεραμίδα των προτάσεων του mister Tsipra. Την οποία επιμελώς απόφυγε να σχολιάσει ο αρχηγός της… ρήξης και της… επανάστασης, για λόγους προφανέστατους…
Το ίδιο πρόσωπο, εμφανίστηκε αργότερα στην ΕΣΗΕΑ, σε εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου βιβλίου κάποιου αριστεριστή δημοσιογράφου, ονόματι Πέτρου Παπακωνσταντίνου «Αριστερά, Κυβέρνηση και Κράτος / Κλασικές Αναλύσεις, Σύγχρονες Εμπειρίες».
Και στο λόγο του, ζήτησε: «να....
τερματιστεί η λιτότητα, να υπάρξει μια ισχυρή ένεση ρευστότητας στην ελληνική οικονομία και η διαγραφή μέρους του χρέους».
Συμπερασματικά, ο μ-λ είναι πανέτοιμος να υπερψηφίσει το νέο αριστερό Μνημόνιο (που θα κάνει «μια ισχυρή ένεση ρευστότητας στην οικονομία»), εφόσον μέσα υπάρχει μια αόριστη υπόσχεση για διαγραφή ενός μέρους του χρέους, για να’ χουνε να λένε οι συριζομούρηδες στους ψηφοφόρους τους, ότι από 5 μήνες «σκληρής διαπραγμάτευσης», πετύχανε «το καλύτερο δυνατόν»…
Νομίζοντας προφανώς, πως απευθύνονται σε… κάφρους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών