Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 22, 2015

Ο Καμμένος, το ΦΠΑ και το... Κούγκι

Γράφει ο Αινείας

Ξεσάλωσαν χθες το βράδυ τα καμμενοπαπαγαλάκια του διαδικτύου με τον ακομβίωτο "στρατάρχη" που φέρεται να έθεσε "βέτο" στην αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά και μάλιστα απείλησε και με αποχώρηση από την Κυβέρνηση.

Η δε εκπρόσωπος των Αν.Ελ, Μ. Χρυσοβελώνη, έκανε και την εξής δήλωση:

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουμε την προσπάθεια της κυβέρνησης για μια έντιμη και επωφελή συμφωνία με τους δανειστές. Με αφορμή, ωστόσο, ανυπόστατες διαρροές περί δήθεν πρότασης για κατάργηση της έκπτωσης του ΦΠΑ στα νησιά, τονίζουμε κατηγορηματικά ότι η αλλαγή του σημερινού φορολογικού καθεστώτος, δηλαδή της έκπτωσης του ΦΠΑ στα νησιά, αποτελεί casus belli για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Σε αυτό το ζήτημα είμαστε ανυποχώρητοι» δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Με συγχωρείτε αλλά αβίαστα ένα μειδίαμα φανερώνεται στο πρόσωπό μου. Ο Πρόεδρος των "Four Seasons" που είναι μέγας "πατριώτης" άναψε το φυτίλι και ετοιμάζεται να το κάνει....Κούγκι λόγω....
ΦΠΑ!!!
Όχι για το λαθρονομοσχέδιο της απόδοσης ιθαγένειας που διαλύει κάθε εθνικό και κοινωνικό ιστό
Όχι για το θέμα Casus Belli των...τουρκομογγόλων που απειλούν ανοιχτά με πόλεμο σε Κύπρο, Ίμια αν διεκδικήσουμε το αναφαίρετο δικαίωμα μας στην  ΑΟΖ και την επέκταση των ναυτικών μιλίων στα 12.
Όχι για το θέμα της... κοσσοβοποίησης της Θράκης από τους πράκτορες της Άγκυρας.
Όχι για την επέκταση του Μνημονίου με τους τοκογλύφους και την υποδούλωση της Ελλάδος.

Σαφέστατα και δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να παραιτηθεί από την Κυβέρνηση ακόμη και αν ο ΦΠΑ στα νησιά φθάσει στο 23%, καθώς είναι πολλά τα λεφτά από τα εξοπλιστικά Άρη, πολλά τα ταξίδια στο Αμέρικα με τα φιλέτα των 1.000 ευρώ και τη διαμονή αξίας 4.000 ευρώ σε υπερπολυτελείς σουίτες και γλυκιά η καρέκλα του Υπουργού για να την αφήσει ο λάτρης των "υδρογονανθράκων'.

Ωστόσο η αιτία που έστω και συμβολικά θέλει να περάσει στον ελληνικό λαό ότι θα τον έκανε να αποχωρήσει είναι.... οικονομική! Αυτά "πατριώτες" που τον ψηφίσατε...
Οι στρατιωτικοί επίσης ας περιμένετε τις.... αυξήσεις λίγο πριν τις εκλογές, μέχρι τότε να είστε έτοιμοι για...."Casus Belli" από τους γείτονες που...αγαπά ο Υπουργούς των...Κάσιους Μπέλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών