Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 04, 2015

ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ «ΚΟ,ΚΟ,ΚΟ» ΟΙ… ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΟΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Αν θυμάστε, όταν πλησίαζε η ψήφιση των Μνημονίων και των εφαρμοστικών τους νόμων, επί εποχής Jeffrey και Σαμαροβενιζέλων, εμφανίζονταν οι «κότες». Επρόκειτο για διάφορους βουλευτάδες, όλων των μνημονιακών κομμάτων, που μέχρι την παραμονή της κρίσιμης ψηφοφορίας δήλωναν πως δε θα υπερψηφίσουν ή το άφηναν να εννοηθεί. Και την επομένη, πήγαιναν σαν καλά παιδιά κι έλεγαν το περιβόητο «ναι σε όλα»!

Ε, λοιπόν, εν όψει ψήφισης νέου Μνημονίου (αλλά… αντιμνημονιακού), οι «κότες» επανεμφανίστηκαν, αυτή τη φορά μεταξύ των βουλευτάδων του ΣΥΡΙΖΑ. Πάρτε μια γεύση και από τα (καταγέλαστα…) «επιχειρήματα» που θα χρησιμοποιήσουν όταν θα κάνουν… «κο, κο, κο» και θα λένε το γνωστό «ναι σε όλα» (από τη φυλλάδα των Ιών»):  

«Οι εκατέρωθεν τάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ...
εξετάζουν τις κινήσεις τους ύστερα και από τους πρόσφατους υπαινιγμούς του Νίκου Παππά για «κομματική πειθαρχία» στην ψηφοφορία στη Βουλή. Στο τακτικό επίπεδο άλλωστε συνυπολογίζουν την πρόβλεψη του Κώδικα Δεοντολογίας που υπέγραψαν όλοι οι βουλευτές, σύμφωνα με τον οποίο «είναι υποχρεωμένοι/ες να τηρούν τις συλλογικές αποφάσεις των οργάνων του κόμματος», ενώ «η παραίτηση όλων των βουλευτών είναι στη διάθεση του κόμματος».

(ΥΓ): Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως μόνο δύο θα είναι αυτοί που δε θα κάνουν «κο,κο,κο». Και δεν είναι των… Λαφαζανίστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών