Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 12, 2015

Ο Παναγιώταρος τάπωσε και την Χριστοδουλοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ που αποκάλεσε απαξιωτικά «Ρωσοπόντιους» τους Έλληνες του Πόντου, αυτή που βαφτίζει «Έλληνες» τους λαθρομετανάστες!

Όσο και να θέλουν να αποκρύψουν -για ψηφοθηρικούς λόγους- το μίσος τους για τον Ελληνισμό, οι υπουργοί του Σύριζα αδυνατούν να αντισταθούν στα ανθελληνικά παραληρήματα: από τη μία απαιτούν με το ζόρι να βαφτίσουν «Έλληνες» τους λαθρομετανάστες και από την άλλη έχουν το θράσος να χαρακτηρίζουν απαξιωτικά τους Έλληνες του Πόντου «Ρωσοπόντιους»!

Άτακτη οπισθοχώρηση επιχείρησε η αναπληρώτρια υπουργός Μετανάστευσης, Τ. Χριστοδουλοπούλου, όταν η απαξιωτική αναφορά της σε «Ρωσοπόντιους» στην επιτροπή της Βουλής για την ιθαγένεια, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση εκ μέρους της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα του βουλευτή Ηλία Παναγιώταρου:...
«Ρωσοπόντιοι, οι Έλληνες του Πόντου κυρία Υπουργέ»;

Η υπουργός των «λαθρομεταναστών που λιάζονται», προσπάθησε να αναδιπλωθεί κατά τρόπο κωμικό: «Μην πιάνεστε από αυτά για να κάνετε διακριτή την παρουσία σας», είπε με το γνωστό ύφος των χιλίων καρδιναλίων. Ο συναγωνιστής Παναγιώταρος αντέτεινε εύστοχα πως «Εσείς έχετε το δικαίωμα να τους αποκαλείτε όπως θέλετε αλλά εμείς αν αποκαλέσουμε κάποιους άλλους όπως εμείς νομίζουμε μας επιτίθεστε», οπότε η Τ. Χριστοδουλοπούλου υποχρεώθηκε να ισχυριστεί πως «η αναφορά σε Ρωσοπόντιους έγινε εκ παραδρομής», με σκοπό να μετριάσει τον αρνητικό για το Σύριζα αντίκτυπο των δηλώσεών της.

Επισημαίνεται ότι στον χαρακτηρισμό της Χριστοδουλοπούλου που προσβάλλει βάναυσα το εθνικό αίσθημα εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων του Πόντου, δεν αντέδρασε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, επιδοκιμάζοντας εμμέσως πλην σαφώς τις θέσεις της κυβερνητικής συνεταίρου του.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών