Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 01, 2015

Ήρθε η ώρα του Εθνικισμού


Ήρθε η ώρα του Εθνικισμού

Η πορεία της υποτακτικής κυβέρνησης Βενιζέλου-Σαμαρά ήταν στην πραγματικότητα προκαθορισμένη όταν ανέλαβαν την εξουσία τον Ιούνιο του 2012. Ήτανε φανερό και για τους πλέον πολιτικά αναλφάβητους, ότι ήταν κυβέρνηση «ειδικού σκοπού». Ξεκάθαρα πράγματα, εξ' αρχής ήσαν αναλώσιμοι. Έπρεπε απλά να ολοκληρωθεί η εργολαβία που είχε ξεκινήσει ο ΓΑΠ, συνέχισε ο Παπαδήμος, και πρόθυμα προσφέρθηκε να ολοκληρώσει η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. (Συγκυβέρνηση, η ύπαρξη της οποίας, έστω και πριν 10 χρόνια, θα ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας!).
Νομίζω ότι είναι περιττό να....
αναφερθώ στα πεπραγμένα τους, διότι ακριβώς δεν υπήρξαν πεπραγμένα. Κι αυτό γιατί η εξουσία στην Ελλάδα κατά το χρόνο της τυπικής παραμονής τους στις καρέκλες τους, ήταν στα χέρια κάποιων χαμηλόβαθμων υπαλληλίσκων των Βρυξελών.
Οι όποιες, εκτός μνημονίου, πρωτοβουλίες των, απέβλεπαν στην ηθική εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών στα πλαίσια του ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΚ και στο εμφυλιοπολεμικό κλίμα που προσπάθησαν να καλλιεργήσουν και εξακολουθούν να καλλιεργούν. Αφού κατ' αρχήν εκβίασαν (κατά δήλωση του Κουβέλη) την ΔΗΜΑΡ ότι αν αποχωρούσε από την κυβέρνηση, θα συνεργαζόντουσαν με την Χρυσή Αυγή, κίνηση που δεν απέδωσε ούτε από πλευράς ΔΗΜΑΡ, ούτε από την Χρυσή Αυγή, ανακάλυψαν την θεωρία του συνταγματικού τόξου, και για να ολοκληρωθεί το κακό, συνέχισαν με την θεωρία των «δύο άκρων». Αυτονόητο είναι ότι τα δύο άκρα είναι κατά αυτούς ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Βεβαίως διώξεις υπήρξαν μονάχα για το ένα «άκρο», με την εξύφανση της απάνθρωπης συλλογικής ευθύνης. Και με τις γνωστές σε όλους μας μεθόδους, που ευτελίζουν την δημοκρατία, και θυμίζουν την πολιτική ζωή του Μεσοπολέμου στην Ελλάδα επιδόθηκαν με πρωτόγνωρο μίσος στην πολιτική δίωξη του κόμματος των Ελλήνων Εθνικιστών με αποκορύφωμα την δολοφονία των Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, για τους οποίους επεκράτησε απόλυτος σιωπή. Ούτε καν συλλυπητήρια από τους αρμόδιους δεν εστάλησαν στους συγγενείς των. Δεν ήσαν παιδιά αυτά; Δεν ήσαν Ελληνόπουλα; ΉΘΗ εντελώς ξένα προς τον Ελληνικό πολιτισμό. Τόσο μίσος για τα ψηφαλάκια;
Ο όποιος, περιορισμός της παραβατικής δραστηριότητας των πλέον του 1.500.000 λαθρομεταναστών που διαβιούν στην Ελλάδα, οφείλεται στο πολιτικό λόγο που εκφέρει με την παρουσία της η Χρυσή Αυγή. Και αντί η κυβέρνηση των «αναλωσίμων» να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να πιέσει το ιερατείο των Βρυξελών, ώστε να εξασφαλίσει έμπρακτα την βοήθεια της ΕΕ για την συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργεί η λαθρομετανάστευση στη Πατρίδα μας, έκανε το ακριβώς αντίθετο. Με Σταλινικές μεθόδους επιδόθηκε σε έναν πρωτοφανή για τα Ευρωπαϊκά τουλάχιστον δεδομένα πολιτικό διωγμό του Εθνικιστικού κόμματος, χρησιμοποιώντας τακτικές Μαφίας (έχουν δει την δημοσιότητα τα όσα εξωφρενικά συνέβησαν) προκειμένου να εξοντώσουν τους Έλληνες Εθνικιστές.
Η πολιτική αυτή, που θυμίζει εποχές Κωλέτη και Μαυροκορδάτου, επέτυχαν το ακριβώς αντίστροφο του επιδιωκομένου αποτελέσματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ του +- 3% για μερικές δεκαετίες, είναι σημερινή κυβέρνηση, και η «εκτός συνταγματικού τόξου» ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις καταμετρά εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αν υποτεθεί, χάριν της λογικής, οτι συμφωνούμε με τους διατυπώσαντες τους χαρακτηρισμούς αυτούς, και μάλιστα καθ' ον χρόνο ευρίσκοντο στην εξουσία, τότε, είτε ο Ελληνικός λαός «τρελάθηκε», είτε οι πάλε ποτέ «εξουσιαστές» είχαν (και πιστεύω το δεύτερο) χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα και το δράμα που ζει ο Ελληνικός λαός, και ΟΧΙ μόνον τα 5 τελευταία χρόνια της κρίσης, αλλά καθ όλην την διάρκεια του διεφθαρμένου και εντελώς απαξιωμένου πολιτικού συστήματος της μεταπολίτευσης.
Όσοι πιστεύουν και ονειρεύονται ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί κάποια «αριστερή» παρένθεση, βρίσκονται πολύ μακράν της αλήθειας. Στην πραγματικότητα, είναι οι ίδιοι που στερούμενοι πολιτικής ιδεολογίας, ως πλανόδιοι γυρολόγοι- πραματευτάδες, πρωταγωνίστησαν στην ποινική δίωξη του εθνικιστικού κινήματος, διότι ακριβώς στερούνται πολιτικού λόγου για να αντιμετωπίσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πολιτικά. Να είναι όμως βέβαιοι, οτι το κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών θα παίξει ρυθμιστικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα της πατρίδας μας.
Γεώργιος Γιαννακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών