Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 19, 2015

Δυναμική παρέμβαση ενάντια στο λαθρονομοσχέδιο στην πόλη του Πύργου - Φωτορεπορτάζ


Δυναμική παρέμβαση ενάντια στο λαθρονομοσχέδιο στην πόλη του Πύργου - Φωτορεπορτάζ

Την ώρα που το πολιτικό σύστημα χορεύει στους ρυθμούς των διεθνών τοκογλύφων, μόνο η Χρυσή Αυγή θίγει το τεράστιο εθνικό ζήτημα της ψήφισης του νέου λαθρονομοσχεδίου, με το οποίο σε πρώτη φάση «ελληνοποιούνται» 200.000 αλλοδαποί.
Το απόγευμα της Πέμπτης 18 Ιουνίου, μέλη της Χρυσής Αυγής Ηλείας ανήρτησαν πανό στην πλατεία Ιατρίδη, ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης του Πύργου και διένειμαν προκηρύξεις με....
τις οποίες ενημέρωσαν τους διερχόμενους για τις δραματικές εθνικές και κοινωνικές συνέπειες του νόμου που στοχεύει στην αλλοίωση της Εθνικής Ταυτότητας του Ελληνισμού.


Όπως πολύ εύστοχα παρατήρησαν κάποιοι πολίτες, το τεράστιο αυτό θέμα, δεν εμφανίζεται πουθενά στα ΜΜΕ που μονάχα τρομοκρατούν τον Ελληνικό Λαό με την απειλή της πτώχευσης, την ίδια στιγμή που σε λίγες δεκαετίες οι Έλληνες θα αποτελούν μειονότητα μέσα στην ίδια την Πατρίδα τους. Η παρέμβασή μας ολοκληρώθηκε έπειτα από δύο περίπου ώρες, στην διάρκεια των οποίων μας πλησίασαν δεκάδες πολίτες του Πύργου για να συγχαρούν τον ασυμβίβαστο αγώνα της Χρυσής Αυγής. Τους διαβεβαιώσαμε ότι οι Εθνικιστές δεν θα προδώσουν τον Λαό όπως συνέβη με την Αριστερά και συνεχίζουμε ακάθεκτοι, περιφρονώντας την βιομηχανία διώξεων που θέλει να φιμώσει την φωνή μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών