Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 17, 2015

Νέο... αριστερό μνημόνιο έρχεται - Έρχονται και Νέοι Αγώνες για τη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού


Νέο... αριστερό μνημόνιο έρχεται - Έρχονται και Νέοι Αγώνες για τη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού

Θεατές σε μια μόνιμη παράσταση είμαστε εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Οι εταίροι και οι διεθνείς τοκογλύφοι έχουν στείλει σαφές μήνυμα στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι πρέπει να πάρει συγκεκριμένες αποφάσεις, γιατί ο χρόνος τελειώνει. Στο κόλπο μπήκε και ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος φρόντισε να μας θυμίσει ότι «ανήκομεν εις την Δύσιν», όπως έλεγε και ο ψευτοεθνάρχης της μεταπολίτευσης και του «συνταγματικού τόξου».
Η κυβέρνηση, έχοντας πάρει ήδη το σχετικό μήνυμα και πνιγμένη στα αδιέξοδα της αντιφατικής πολιτικής της, κάνει συνεχώς «βελτιώσεις» στην πρότασή της προς τους δανειστές. Παρόλα αυτά, συνεχίζει να «καψωνάρεται» απ’ αυτούς, οι οποίοι διαπιστώνουν ότι απέναντί τους δεν έχουν μια αποφασισμένη Ελληνική κυβέρνηση, αλλά μια παιδική χαρά, η οποία έχει χάσει την πυξίδα προσανατολισμού. Γι’ αυτό, και της ζητούν ολοένα και πιο πολλές υποχωρήσεις.
Δεν μπορούμε να ξέρουμε «πού θα καθίσει η μπίλια», ποια θα είναι δηλαδή η...
διάρθρωση του νέου  μνημονιακού πακέτου. Το μόνο βέβαιο, όμως, είναι πως θα έχει περιεχόμενο εξίσου αντεθνικό και αντιλαϊκό με τα προηγούμενα, στα οποία άλλωστε θα προστεθεί.
Γι’ αυτό, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ως η πολιτική και κοινωνική έκφραση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, θα καταψηφίσει αυτή την συμφωνία, δεν θα περιοριστεί όμως μόνο σ’ αυτό. Ταυτόχρονα, θα δώσει την πολιτική της μάχη μέσα και έξω από την Βουλή. Γιατί οι μάχες για την Εθνική Ανεξαρτησία, την Κοινωνική Δικαιοσύνη, την Λαϊκή Ευημερία, τα οποία προϋποθέτουν ρήξη με τα Μνημόνια, δεν μπορούν να περιμένουν, ούτε φυσικά να έχουν θεωρητικό και ανώφελο περιεχόμενο.
Ενωμένοι, όπως το νύχι με το κρέας, με τον Ελληνικό Λαό, οι Έλληνες Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα αποτελέσουν το Κάστρο της Αντίστασης και το Εφαλτήριο της Αντεπίθεσης της Ελλάδας κατά των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων υπαλλήλων τους, άμεσων και έμμεσων.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών