Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 15, 2015

Τα άκουσε ο Κατρούγκαλος από τις καθαρίστριες των Δημοσίων σχολείων..."Είστε ψεύτες και απατεώνες" - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Η επικοινωνιακή φούσκα με την επαναπρόσληψη των καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομίας, αποδείχθηκε τελικά πολύ... σύντομη καθώς υπάρχουν και άλλες απολυμένες καθαρίστριες εξίσου... δυναμικές και αρκετά περισσότερες που χαλάνε το image της "πρώτης φοράς Αριστεράς".

Σήμερα ο Κατρούγκαλος το ένιωσε για τα καλά, καθώς στην είσοδο του Υπουργείου του τον περίμεναν καθαρίστριες από Δήμοσια σχολικά συγκροτήματα που και αυτές έχουν απολυθεί, και ζήτησαν την επαναπρόσληψή τους...

Μάλιστα τα άκουσε τόσο χοντρά που αναγκάστηκε να τους ζητήσει εκ νέου συνάντηση για να αποφύγει το επικοινωνιακό φιάσκο, αφού όλες οι κάμερες ήταν συγκεντρωμένες στο σημείο.Οι καθαρίστριες του δήλωσαν ότι θα... ξαναέρθουν και το συντονιστικό τους εξέδωσε ανακοίνωσε στην οποία ανέφερε:
«Παραμένουμε σε καθεστώς ομηρίας εκβιασμών ψεύτικων υποσχέσεων και....
με τη σημερινή κυβέρνηση σαν να μην πέρασε μια μέρα»

Σιγά, σιγά και ο εργατικός κόσμος εξεγείρεται κατά της άθλιας, ψευτοαριστερής, αλλά άκρως μνημονιακής Κυβέρνησης της αριστεράς και ετοιμάζεται να την στείλει στον... κάλαθο των αχρήστων.

Υ.Γ.
Οι δηλώσεις ορισμένων που ανέφεραν ότι οι καθαρίστριες θα προσλαμβάνονταν από τον κο. Κατρούγκαλο αν έδιναν το 14% του μισθού τους, ως προμήθεια για πρόσληψη ελέγχονται ως.... κακεντρεχείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών